idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Bağışıklık sistemimiz, trilyonlarca mikrop barındıran doğada sağ kalabilmemiz için her türlü düşman istilasını durdurmayı evrimsel süreçte öğrenmiş bir ordu gibi çalışır. Prof. Dr. Şefik Şanal Alkan bu kitapta, hastalık yapan minicanlıların her birini tanımak ve etkisizleştirmek için çok farklı silahlar geliştirmiş olan bağışıklık sistemimizi, keşif tarihi de dahil olmak üzere, tüm yönleriyle ele alıyor. Değindiği kimi soru başlıkları şöyle;
Bağışıklığın organ, hücre ve molekülleri nelerdir? Bağışıklık beyinle konuşurken hangi dili kullanır? Minicanlılar ve bağışıklık, yaşamımızı nasıl şekillendiriyor? Bağışıklık sistemi vücudumuzun dış ve iç yüzeylerini nasıl korur? Bağışıklık nasıl keşfedildi? İnsan çiçek aşısı, Türkiye’den Avrupa’ya nasıl geçti? Toplum bağışıklığı nedir ve aşı-karşıtları neden yanlış yolda? Bağışıklık koronavirüslerle (Cov) nasıl savaşıyor? Doğuştan veya sonradan bozulan bağışıklıkla nasıl yaşanır? Bağışıklığı içten çökerken HIV virüsüne karşı ne yapılabilir? Alerji nedir? Bağışıklık öz-vücuduna düşmanlık yapabilir mi? Bağışıklık baskılayıcı ilaçlar ne işe yarar? Kanserin bağışıksal tedavisi var mıdır? Bağırsak mikrobiyotası tüm vücudu nasıl etkiliyor? Bağışıklık bir savaş ordusu mu, yoksa barış gönüllüsü ordusu mu? Minicanlılar dost mu yoksa düşman mı?
 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.