idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Zyxel WRE6505 AC750 Kablosuz Menzil Genişletici

 

Zyxel WRE6505 AC750

Zyxel WRE6505 AC750 Kablosuz Genişletici tüm evinizde kablosuz kapsama alanı sunar. Sadece cihazı prize takın, cihaz üzerindeki sinyal seviyesi LED göstergesi sayesinde en uygun noktayı bulun.  Üzerindeki WPS tuşu ile kurulumu basitleştirirken Ethernet portu sayesinde birden çok kablolu cihazınıza da ağınızı genişletin.

 

Easy Wireless Extension            

Kablosuz kapsama alanınızı kolayca genişletin

Zyxel WRE6505 ölü noktaları elimine ederek 802.11 a/b/g/n/ac kablosu ağınızı tüm evinize genişletir. Evinizin heryerinde, tablet, PC, akıllı telefon gibi tüm cihazlarınızda film sorunsuz video izlemenizi, oyun oynamanızı ve web aramaları yapmanıza imkan tanır. Mevcut 802.11 a/b/g/n router ve access point cihazlarınızla tam uyum içerisinde çalışır.

 

 WRE6505

Speed/Range Boost Mode        

 

Gelişmiş Performans için “Hız/Mesafe Artırıcı” özellikli Dual-band Teknoloji

Zyxel WRE6505 cihazınızın “Hız Artırıcı” ve “Mesafe Artırıcı” modları bozulmaların olmadığı, hız ve kapsamanın optimum şekilde sağlandığı bir ağ kurmanıza yardımcı olur. Maksimum kapsama alanı için “Mesafe Artırıcı” modunu; hızınızı önceliklendirmek için “Hız Artırıcı” modunu seçin.

 

 

WRE6505

Dual-Bnd           

Dual-band eş zamanlı kablosuz ile 802.11ac uyumluluğu

Zyxel WRE6505 geriye dönük olarak mevcut tüm 802.11 a/b/g/n router ve access point cihazlarınızla uyumludur. Daha iyi video deneyimi ve daha düşük gecikmeli oyun deneyimi için az kalabalık olan 5 GHz bandını kullanarak sinyalleri istemci cihazlarınıza iletir.

 

Compact, Maximum Portability

 Uygun kurulum için kompakt duvara-monte tasarım

Zyxel WRE6505 göz zevkini bozan kablolardan kurtulmanız için en iyi kablosuz kapsama alanı ve performansı sunan esnek bir tasarım ile üretildi. Ek olarak, cihaz optimum kablosuz kapsama alanını belirleyebilmeniz için üzerinde 3 farklı renkli LED (kırmızı-orta/turuncu-iyi/yeşil-en iyi) ile tasarlandı.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.