idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Zyxel WRE2206 300Mbps Alan Genişletici Access Point

WRE2206, en iyi Wi-Fi deneyimi için optimize edilmiştir ve güçlendirilmiş antenleriyle sıradan Wi-Fi genişleticilere kıyasla %30'a varan oranda daha iyi kapsama alanı sunar. Tek dokunuşla WPS düğmesi mevcut Wi-Fi ağınızı genişletmeyi kolaylaştırırken, LED göstergesi genişletici için en iyi yeri bulmanıza yardımcı olur.

 

Daha İyi Kapsama Alanı İçin Güçlendirilmiş Dahili Antenler

Zyxel WRE2206, gelişmiş kablosuz kapsama alanı ve kablosuz sinyallerini artırmak için ek güç kullanır.

 

Basit Kurulum

Zyxel'in WRE2206 serisi genişletici, Wi-Fi ağınızı geliştirmeyi kolaylaştırır. Sadece menzil genişleticiyi takın ve WPS düğmesine basın, daha sonra yönlendiricinizdeki veya erişim noktanızdaki WPS düğmesine basın. İşte hepsi bu kadar!

 

En Uygun Konumlandırma İçin LED Göstergesi

Genişleticiyi nereye kuracağınız gerçekten önemlidir. WRE2206'yı kurmak ve performansını optimize etmek için en iyi yeri bulmanıza yardımcı olabilecek LED gösterge cihaz ön panelinde bulunur. Ayrıca, aynı LED'lerle Zyxel WRE2206, genişleticiye kaç tane cihazın bağlı olduğunu gösterir ve bunun performansı nasıl etkileyeceğine dair bir gösterge verir.

Şık Tasarım

Kablosuz genişleticiyi tipik erişim noktaları gibi karmaşık kablolama olmadan kolayca takın. Göze batmayan tasarımıyla evinizi kablo karmaşasından kurtarın.

Teorik maksimum kanal veri aktarım hızı HomePlug AV2 özelliklerinden türetilmiştir. Gerçek veri aktarım hızı mesafe, ağ trafiği, elektrik kablolarındaki gürültü, elektrik tesisatının kalitesi ve diğer olumsuz durumlar gibi ağ değişkenlerine göre farklılıklar gösterecektir.

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.