Benzer Ürünler
Orjinal adı 'Qətl günü' olan bu romanı edebiyatçılar Azerbaycan Edebiyatının yeni bir merhalesi ve en güçlü eserlerinden biri olarak tanımlamaktadır. Zira Azerbaycan'da yapılan bir çok anket ve değerlendirmelerde de birinci olan eser, okuyucular nazarında beğenirliliğini ispatlamıştır. Eserde üç ayrı dönemin (Azerbaycan Hanlıklarının İran Şahı tarafından işgali, 1937 yıllında aydınlara yapılanlar ve Sovyetlerin son yılları) içtimai, siyasi olayları neticesinde yaşanan insanlık dramı realist bir üslupla ustaca kaleme alınmış ve üç olay birbiriyle bağdaştırılmıştır. Bu eser Azerbaycan Kitaplarının Dünyada Tanıtılması Projesi kapsamında Azerbaycan Medeniyet ve Turizm Bakanlığı ile Zengin Yayıncılık arasında imzalanan sözleşme gereğince basılmıştır.
(Tanıtım Bülteninden)
Katkıda Bulunanlar
Çevirmen:Yurtseven Şen
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
