idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Arap dilini diğer dillerden farklı kılan kelime çeşitliliği ve çokluğudur. Hatta son istatistiklere göre Arapça kelime sayısı bakımından 12.302.912 iken İngilizce 600.000 kelimeye kalmıştır. Ve bu özelliği Arapça'yı dünyada tanınan en zengin dili haline getirmektedir.

Allahu Teala kelamını, Kur'âni Kerim'i Arapça olarak indirmiştir. Ahiret dili de Arapça'dır. Bu ayrıcalıklar bile onun yüce ve onurlu olmasına kafidir.

Arapça'nın parlak katışıksız, ve saf olması her zaman korunmuştur, Çünkü Allahu Teala Kur'ân-ı Kerim’in korunmasına kefil olup şöyle buyurmuştur:

{Muhakkak ki zikri (Kur'ân-ı Kerim’i), Biz indirdik. O'nun koruyucuları (da) mutlaka Biziz.}

Müslümanlardan beklenen odur ki vakitlerini bu muazzam dile ayırsınlar ve bu dil aracılığıyla Allahın kelamını ve Peygamber aleyhisselatu vesselam'ın sünnetini anlasınlar.

Bundan hareketle dili anlama ve zorlukları kolaylaştırma açısındaki müelif , bilinen Arap dili eğitimi ile ilgili birçok eserlerden yararlanıp kelimeleri, eş anlamlılarını, zıt anlamlılarını ve çoğullarını tesbit etti.

Ayrıca kolay anlaşılması için kitap dört cilt olarak sunulmuştur.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.