idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

'Zayıflamada Değişim Süreci', kişinin kendi hedefine ulaşmasının önündeki engelleri kaldırır.

Zayıflamada Değişim Süreci kitabında hedefin olan ideal bedenine nasıl gideceğini, nelere dikkat etmen gerektiğini, bu süreçte karşına neler çıkacağını, nasıl aşacağını, nasıl ilerleyeceğini ve süreçteki etkenleri bulabilirsin.

Kilo vermek bir süreçtir, bir değişimdir, yabancı olunmuş durumdan kurtularak, doğal haline geri dönme sürecidir.

Kilo almak ya da zayıflamak tıbbı bir olay değildir, şişmanlık sağlık sektörünün çözümsüz kaldığı bir alandır. Çünkü bu durum düşünceler, duygular, inançlar, alışkanlıklar ve davranışların ürettiği bir sorundur. Tıp zaten düşüncenin gücüne inanmamaktadır, biyolojik yapıları inceler ve çözümleri biyolojik ve kimyasal ilaçlarla çözmeye çalışır.

Sağlıkçılar bu bizim işimiz derler hem de düşüncenin gücüne ve etkisine inanmazlar, inanmadıkları ve bilmedikleri bir konuyu nasıl çözebilirler ki? Kesinlikle, şişmanlık sağlıkçıların işi değildir.

Kalıcı çözüm ancak bilinçaltındaki bilgilerin tekrardan yenilenmesiyle mümkündür. Eğer bilgi değişmez ise kalıcılıktan söz etmek mümkün değildir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.