Yolun Sonu

Yolun Sonu Leigh Russell

Sepette İndirim
458,92 TL483,07 TL

Benzer Ürünler

placeholder-logo
Tunç Yayıncılık Pusu - Tunç Yayıncılık - Image 1

Tunç Yayıncılık Tunç Yayıncılık Pusu - Tunç Yayıncılık

262,08 TL
Sepette 235,87 TL
placeholder-logo
Salon Yayınları Korku - Salon Yayınları - Image 1

Salon Yayınları Salon Yayınları Korku - Salon Yayınları

208,70 TL
placeholder-logo
Arsen Lupen Kontes Cagliostro - Dorlion Yayınevi - Image 1

Dorlion Yayınevi Arsen Lupen Kontes Cagliostro - Dorlion Yayınevi

154,90 TL
placeholder-logo
Erwin Schlumpf Davası - Müfettiş Studer 1 - Dedalus - Image 1

Dedalus Erwin Schlumpf Davası - Müfettiş Studer 1 - Dedalus

198,50 TL
placeholder-logo
Sherlock Holmes - Son Dava - Parana - Image 1

Parana Sherlock Holmes - Son Dava - Parana

103,53 TL
Sepette 93,18 TL
placeholder-logo
Kuşlar Trafik Kurallarına Uymaz - Mythos Kitap - Image 1

Mythos Kitap Kuşlar Trafik Kurallarına Uymaz - Mythos Kitap

246,96 TL
Sepette 222,26 TL
placeholder-logo
Dorlion Yayınevi Ametist Kutusu - Dorlion Yayınevi - Image 1

Dorlion Yayınevi Dorlion Yayınevi Ametist Kutusu - Dorlion Yayınevi

139,30 TL
placeholder-logo
Klaros Yayınları Zamandaki Yabancı - Klaros Yayınları - Image 1

Klaros Yayınları Klaros Yayınları Zamandaki Yabancı - Klaros Yayınları

187,50 TL
placeholder-logo
Savunmasız - Kitap Müptelası Yayınları - Image 1

Kitap Müptelası Yayınları Savunmasız - Kitap Müptelası Yayınları

505,30 TL
placeholder-logo
Transatlantik-Gereon Rath'ın Dokuzuncu Vakası - İletişim Yayınları - Image 1

İletişim Yayınları Transatlantik-Gereon Rath'ın Dokuzuncu Vakası - İletişim Yayınları

425,69 TL
Sepette 383,12 TL
placeholder-logo
Çıplak Yüzmek - Artemis Yayınları - Image 1

Artemis Yayınları Çıplak Yüzmek - Artemis Yayınları

360,50 TL
placeholder-logo
Karanlık Öyküler Polisiye Seçkisi - Ayrıkotu Yayınları - Image 1

Ayrıkotu Yayınları Karanlık Öyküler Polisiye Seçkisi - Ayrıkotu Yayınları

180,68 TL
Sepette 162,61 TL
placeholder-logo
Girdap Parmak İzi - Girdap - Image 1

Girdap Girdap Parmak İzi - Girdap

233,00 TL
placeholder-logo
Sherlock Holmes - Sokakta Bir Deli - Librishub Yayınları - Image 1

Librishub Yayınları Sherlock Holmes - Sokakta Bir Deli - Librishub Yayınları

164,50 TL
placeholder-logo
Arsen Lupen - Üç Söğüt Barre - y - va - Dorlion Yayınevi - Image 1

Dorlion Yayınevi Arsen Lupen - Üç Söğüt Barre - y - va - Dorlion Yayınevi

163,30 TL
placeholder-logo
Siyah Fayton Vakası - Enola Holmes 7 - Eksik Parça Yayınları - Image 1

Eksik Parça Yayınları Siyah Fayton Vakası - Enola Holmes 7 - Eksik Parça Yayınları

145,20 TL
Sepette 130,68 TL
placeholder-logo
Sherlock Holmes - Üç Çatılı Ev - Librishub Yayınları - Image 1

Librishub Yayınları Sherlock Holmes - Üç Çatılı Ev - Librishub Yayınları

196,50 TL
placeholder-logo
Sherlock Holmes - Korku Vadisi - Librishub Yayınları - Image 1

Librishub Yayınları Sherlock Holmes - Korku Vadisi - Librishub Yayınları

164,50 TL
placeholder-logo
Plaket Cinayeti - Dedektif Cinayet Çözme Oyunu - MT Dedektiflik - Image 1

MT Dedektiflik Plaket Cinayeti - Dedektif Cinayet Çözme Oyunu - MT Dedektiflik

201,60 TL
Sepette 181,44 TL
placeholder-logo
Kırık Kasa Cinayeti - Dedektif Cinayet Çözme Oyunu - MT Dedektiflik - Image 1

MT Dedektiflik Kırık Kasa Cinayeti - Dedektif Cinayet Çözme Oyunu - MT Dedektiflik

201,60 TL
Sepette 181,44 TL
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Soru ve Cevap


"Psikolojik polisiye romanlar yazmanın nedeni, insanların bende bitmek tükenmek bilmeyen bir merak uyandırmaları. Kurguladığım olaylar serisi hikayelerim merkezini oluştursa da, roman karakterleri benim için oldukça büyük bir önem taşıyor. Bu durumda kahramanlarımı nasıl yarattığım konusunda herhangi bir fikre sahip olmayışımın sözlerimle gerçek bir çelişki yarattığının farkındayım. Tanıştığım veya inceleme fırsatı bulduğum insanların bir birleşimi olduklarını inkar etmesem de, tanıdığım tek bir kişiden ilham alarak yaratılmadıklarını söyleyebilirim. Hikayelerimin merkezindeki olayları yazmaya başlamadan çok önce dikkatle kurgular, iş olay kahramanlarına gelince ise dizginleri oldukça serbest bırakır ve hikaye içinde adım adım gelişerek ara sıra nedeni belirsiz bazı şeyler söylemeleri veya yapmalarına bile izin veririm. Böyle yapmalarının sebebinin ise, hikayenin gidişatının farkına varmadan bilinçaltımda kurguladığım bir sonraki bölüme uygun olması olduğunu ise ancak o bölümü yazmaya başladığım zaman anlamayı başarırım. Beni şaşırtmalarına izin versem de, roman kahramanlarımı anlamak ve dünyayı onların gözlerinden görebilmek için büyük çaba sarfederim. Geraldine Steel henüz gelişme evresinde ve yazmaya devam ettikçe onu daha iyi tanımayı başardığımı hissedebiliyorum. İşkolik bir dedektif ile yazarlığın saplantılı doğası arasında bir bağlantı olduğunu söyleyebiliriz, fakat bir yazarın yazmaktan vazgeçmesi veya bunu iyi yapamaması, diğer insanların hayatını tehlikeye atan bir durum oluşturmuyor tabii. Bir seri katilin izini sürerken, iş gününün sonunda zihnini boşaltmayı nasıl ve hangi noktaya kadar başarabilirsin? Ve başka yollar izleyen insanlarla nasıl ilişkiler kurabilirsin? İşinden mesafeli bir tavırla bahsedersen insanlıktan yoksun, duygularının işinle arana girmene izin verirsen ise işini iyi ve doğru yapamayan bir gibi görünmekten kurtulamazsın. Aynı şekilde yazmak da kurtulması oldukça zor bir saplantı haline gelebilir, bu yüzden Geraldine'in durumunu gayet iyi anlayabiliyorum. Katillerimin neden bu kadar inandırıcı olduklarına gelince... hayal gücünün büyüsü sayesinde derim!"
-Leigh Russel-

Cinayet Masası Dedektifi Geraldine Steel yeniden aramızda.
"Yürürken ayağı takılıp düşmüş ve başına şiddetli bir darbe almış olabilir," diye bir tahminde bulundu Peterson.
Paul Hilliard olumsuz anlamda başını salladı. "Bunun biz kaza ölümü olma ihtimali söz konusu bile değil. Her şeyden önce, cesedin başka bir yerden buraya taşındığını biliyoruz. Bu da kurbanın, cesedinin bulunduğu yerde öldürülmediği anlamına geliyor."
"Emin misiniz?" diye sordu Peterson.
"Evet. Burada ölmüş olsaydı bitki örtüsü üzerinde çok daha fazla kana rastlamamız gerekirdi. Ölmeden önce dilinin kesildiğini de dikkate alırsak, böyle bir yaradan doğacak şiddetli kan kaybının izlerini gözden kaçırmamız imkansız."
"Ne dediniz?"
"Kurbanın dili kesilmiş, Müfettiş."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 440

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kassandra
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Leigh Russell
Çevirmen:Nazlı Birgen
Kapak Tasarımı:Şahan Yatarkalkmaz

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.

483,07 TLSepette İndirim
458,92 TL