idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (1)
Tüm araçların tamamen otonom sürüşe geçtiği yakın geleceğin İngiltere’sindeyiz. Yaşadığı travmatik olaylar nedeniyle Yapay Zekâ’ya karşı güvensizlik besleyen Libby gerçekleşen az sayıdaki trafik kazasının çözüme bağlandığı bir soruşturmada jüri olarak görevlendirilir. Hem anksiyetesi hem de duruma karşı önyargılı olması sebebiyle bu görevlendirmeden pek emin olamayan Libby’nin sıradan günü, sekiz aracın hacklendiği bir terör saldırısı yüzünden cehenneme dönmeye başlar.
 
Ne amaçladığını sır gibi saklayan bir hacker sekiz aracı yolcularıyla beraber, sadece kendisinin bildiği bir çarpışma rotasına yönlendirir ve sosyal medya üzerinden tüm dünyayı bu kurbanlardan birini kurtarmak adına oy vermeye çağırır. Fakat hiçbir şey göründüğü kadar basit değildir. Dış görünüş ve kimliklere duyulan önyargıyla gerçekleşen oylama, gerçeklerin birer birer açığa çıkarılmasıyla içinden çıkılmaz bir vicdan muhasebesine dönüşecektir.
 
İngiliz yazar John Marrs, Yolcular’da okuru, kontrolün Yapay Zekâ’ya geçtiği bir toplumda irade ve vicdanın işlerliğini sorgulayan bir polisiye maceraya çıkarıyor.
 
“En heyecan verici, en orijinal gerilim yazarlarından biri.” –Simon Kernick
 
“Hikâyenin her adımı bir gün başımıza gelebilecek kadar gerçekçi. Marrs’ın soluksuz ilerleyen kitabı aynı zamanda günümüz için gerekli bir hiciv.” –Washington Post

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.