idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hiçbir karşılaşma tesadüf değildir. Her yeni gün yeni umutların başlangıcıdır. İçinde başlangıçlar yapan her insan değişir, dönüşür. Elinizdeki kitapla karşılaşmanız doğru zaman doğru bilgi anlamına gelir. “Ben oldum“ demek “Ben öldüm“ demektir. Her gün yeni şeyler öğrenmek için yaşamalı ve bilgiyi paylaşmalı insan. Siz kendinizin yaratıcısı ve efendisisiniz. Belki yaşamdan ne istediğinizden eminsiniz, belki de hiç bilmiyorsunuz. Nereden başladığınız önemli değil. Aslında bilmiyor olmanız daha iyi bile olabilir. Böylece gereksiz yere sınırlayamazsınız geleceğinizi. Bu kitabın işe yarayıp yaramayacağını merak ediyor olabilirsiniz. Deneyin ve görün! Başarıya giden yol zordur. Öncelikli olan kim olmak istediğinize karar vermek ve verdiğiniz karara göre harekete geçmektir. Böylece istediğiniz hayatı kendinize çeker ve gerçekten ne istediğinizi keşfedersiniz. Mutlu olduğunuzda ve sevdiğiniz şeyleri yaptığınızda doğal olarak başarıyı kendinize çekersiniz. Hatta insanlar hedeflerinize yardımcı olmak için size doğru çekilirler ve o zaman fırsatlar size doğru koşar. Yetilerimiz üzerinde çalışmak bizi geliştirirken farkındalığımızı artırır ve aydınlanma ve başarma yolunda bize rehberlik eder. Asla tesadüf diye bir şey yoktur. Gelen her bilgi, her olay ve her karşılaşma doğru zamanda gerçekleşir. Mevlana diyor ki! “Sen yürümeye başayınca yol kendiliğinden görünür.“ Şimdi özünüze yolculuk zamanı! Yol açık, yola çık!

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.