idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bir zamanlar ait olduğu güneş sisteminin mücevherlerinin en parlak, en güzel, en değerli parçası olan dünya, şimdi bir harabe hâlinde. Dünya üzerindeki dengeleri kökten değiştiren, kazananı olmayan büyük savaşın ardından umut dolu bir isyancı grubun -isyan ettikleri şeyin tam olarak ne olduğunu kendileri de bilmiyorlardı- oluşturduğu yapay zekânın ‘zihnine’ yansıyan ilk sözcüklerdi bunlar.

 

Yıldızlara Bakanlar, karanlıktan etkilenmiş insanları gözleyip onların zarar görmelerini engellemek isteyen bir yapay zekânın kurgusuyla başlıyor ve her şeye rağmen geldiği yolun sebebini unutmayan bir karakterin düşüncesiyle son buluyor.

 

Deniz Cansız'ın ördüğü bu öykü dünyası, sizi gerçeklik ve hayal arasındaki ince çizgide yolculuğa çıkaracak. Gözlerimizin önünden kaçırdığımız şeylerin izini sürmek için karanlığın derinliklerine dalacak, yolun sonunda ise biten savaşların ve ölümün sancılı gerçekleriyle yüzleşeceksiniz.

 

Gerçeğin zarını bir kez daha soyup bazı şeyleri gün yüzüne çıkarmak için…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.