idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kara Saçlı, Kara Sakallı, Kara Giysili,
Ölülerin Ruhlarına Hükmeden, Yeraltı Dünyasının Tanrısı Hades

Yarığın içinden korkunç seslerle kişneyen dört kara aygır tarafından çekilen kara bir savaş arabası çıkmıştı. Aygırların
burun deliklerinden kapkara dumanlar, ağızlarından yalım alevler yükseliyordu. Gözleri kor birer ateşti. Ancak asıl dehşet verici olan, savaş arabasının üzerinde atların dizginlerini kavramış olan kapkara saçlı, kapkara sakallı ve kapkara giysili adamdı. Heybetli gövdesi ve güçlü kollarıyla atları dizginlemeye çalışırken, uzun saçları rüzgârda dalgalanıyordu. Genç kız ve kara giysili adam göz göze geldiler. Kore onun kim olduğunu derhal anlamıştı. Bu adamın sıradan bir ölümlü olması mümkün değildi. Yeraltından bu şekilde çıkan bir adam, ancak tek bir kişi olabilirdi: Yeraltı dünyasının efendisi Hades!



Sayfa Sayısı: 63

Baskı Yılı: 2003


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yurt Kitap Yayın

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.