Yenileyici Argan Oil of Morocco Sülfatsız 100 ml x2 & Aveeno Baby Losyon 15 ml
Ogx markasının sunduğu bu özel set, saç ve cilt bakımında doğal içeriklerle zenginleştirilmiş ürünler sunar. Argan Oil of Morocco, saçlarınızı besleyerek doğal parlaklığını korumaya yardımcı olur. Sülfatsız formülü sayesinde saçlarınızı nazikçe temizler ve yumuşaklık kazandırır.
Aveeno Baby Losyon ise bebek cildine uygun formülü ile hassas ciltleri nemlendirir ve korur. Cildin doğal nem dengesini destekler ve yumuşak bir his bırakır.
Üretici: Ogx
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
