idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

ABD entelijansiyası arasında uzun bir süredir ABD'nin emperyal bir imparatorluk olup olmadığı tartışmaları sürdürülüyor. Bu tartışmalarda ileri sürülen tezler, ABD'nin Roma İmparazorluğu'ndan beri kurulmuş olan ve hatta ondan da daha geniş bir etki ve hegemonya sahasına sahip bir imparatorluk olduğu ve ABD'nin bu gerçeğe göre dış politikasını belirlemesi zorunluğudur. Bu tartışmalar süregelirken ABD ve dünya, tarihin en sarsıcı eylemlerinden birisine tanık oldu. 11 Eylül'de DTÖ'nün binalarına düzenlenen intihar saldırısı ile artık dünya yeni bir dönemece girmiş oldu. Bu saldırının hemen ardından ABD Kongresi'ne sunulan ABD'nin 'Yeni Usulas Güvenlik Stratejisi' büyük bir oy oranı ile kabul edildi.

Kitabın önemli özelliklerinden birisi de şimdiye kadar kitaptaki işlenen bölümlerin teker teker kitaplaştırılmasına rağmen hepsini bir arada toparlayan ve ortaya bir yol haritası çıkarmaya çalışan ender örnekleri içermesidir.'

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.