idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (6)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (8)
  • Soru ve Cevap (0)

Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği, yüzleri gülümseten hikâyesinde ele aldığı konularla güncel sorunlara dikkat çekiyor. Teknoloji bağımlılığı ve bilinçsiz tüketim üzerine yoğunlaşan öykü, okuyucularının beğenisini kazanmayı başarıyor. Mizahi bir dille yazılan öykü, son derece akıcı ve anlaşılır bir üslupla ele alınıyor. Her yaş grubundan okuyucunun severek okuyabileceği öykü, öncelikle 8 ila 12 yaş aralığındaki okul çağı çocuklarına hitap ediyor. Toplam on iki bölümden oluşan Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği adlı öyküyü gelin ayrıntılarıyla inceleyelim.

 

"Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği" adlı kitap çocukların gelişim sürecine nasıl katkı sağlar?

Eğlenceli hikâyesiyle çocukların ilgisini çeken Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği, Ali adlı bir çocuğun macerasını anlatıyor. Beşinci sınıf öğrencisi olan Ali, yaptığı ödev için gereken nüfus kâğıdını bir türlü bulamıyor. Bunun üzerine Ali, babasıyla yeni bir nüfus cüzdanı çıkarttırıyor. Ancak nüfus kayıtlarında Ali’nin Höşgörü olan soyadı Hoşgörüç olarak görünüyor. Bu durumdan sosyal paylaşım sitelerini aktif olarak kullanan Ali, çok memnun oluyor. Sanal ortamda Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği adında bir grup kuruyor. Ömür törpüleme mühendisi adında ilginç bir mesleği olan amcasına konuyu danışmaya gidiyor. Amcasından bilgisayarının bozulacağı bilgisini alıyor ve ödevini yedekliyor. Bilgisayarı dedesinin çamaşır makinesinin yetmişinci doğum gününde bozuluyor. Bilgisayarın bozulması dışında ödevi ile ilgili başka aksilikler de yaşıyor. Bütün terslikler, onun sanal dünyadan uzaklaşmasını sağlarken gerçek dünyada dostluk edinmesine olanak sağlıyor. Bu ilginç hikâye, okuyuculara tüketim çılgınlığının boyutlarını gösteriyor. Uzun ömürlü ürünlerin kıymetini hatırlatırken dayanıksız ürünlerin çabucak tükendiğini gözler önüne seriyor. Aynı zamanda teknolojinin faydalı bir şey olmasının yanı sıra, ona bağımlı olmanın zararları vurgulanıyor. Gerçek arkadaşlıkların sosyal medyaya ihtiyaç duymayacağı çok net bir şekilde anlaşılıyor. Günümüzün sorunlarından bahseden Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği’nin keyifli hikâyesini okuyabilir, kitabı okul çağındaki çocuklara armağan edebilirsiniz.

 

Kitap hakkında diğer bilgiler

Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği adlı kitabın yazarlığını ve çizerliğini Behiç Ak üstlenir. Eserin editörlüğünü Müren Beykan yürütürken Huban Korman tasarımını yapar. 2013 yılından itibaren Günışığı Kitaplığı yayınevinden çıkan eser, toplam 104 sayfadan oluşur. Kitap, 2014 yılında Ankara Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Uygulama ve Araştırma Merkezinin Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Roman Ödülü’nü almaya hak kazanır. 2013 yılında ise Çocuk ve Gençlik Yayınları Derneği tarafından Yılın Çocuk Romanı Ödülü’ne layık görülür.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yaşasın Ç Harfi Kardeşliği’ni sevdiyseniz Behiç Ak’ın diğer eserlerine de göz atabilirsiniz. Yazarın Berberdeki Papağan, Güneşi Bile Tamir Eden Adam, Çatıdaki Gezegen, Postayla Gelen Deniz Kabuğu, Eve Giden Küçük Tren, Galata'nın Tembel Martısı, Pat Karikatür Okulu, Alaaddin'in Geveze Su Boruları, Uyurgezer Fil gibi birçok eserini okuyabilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Behiç Ak,Behiç Ak
Editör:Müren Beykan
Grafik Tasarım:Huban Korman

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.