idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Yarım hurma “ Adını, Peygamber Efendimiz (Sav)’in hadis-i Şerifinden alıyor.

Çağları aşan, mekanlardan taşan, mazeretleri yok eden, zihne yerleşen ve yüreğe işleyen hadis-i şeriflerden…

“…Yarım hurma ile de olsa ateş azabından korununuz…”

Bu hayat düsturundan sonra infak etmemek mümkün mü?

Kayıt dışı hiçbir şey yok, zerre bile olsa ilahi mizanda. Karşımıza çıkar elbet, mahşer meydanında. En büyük iyilik infak edilene değil, edene… Nihayetinde yarım hurma, ateşten kurtuluşa vesile…Sahih  ve Salih olduğu sürece… İslami bir yaşamı anlamlı kılan temel kavram ve  değerlerimiz hızlı bir değişim ve dönüşüme uğradığı aşikâr.

Elinizdeki kitapta zihnimizi ve zihniyetimizi şekillendiren  kavramların bir kısmını irdeledik. Bu kavramların hayatımızdaki yansımalarını sorgulamaya çalıştık.

Ayrıca yaşadığımız şehirlerle birlikte Suriye, Patani ve Filistin’deki, hatıralarımızın da etkisiyle kitaptan elde edilecek her türlü geliri yetim kardeşlerimize bağışladık.

“Yarım Hurma” bu anlam ve amaçlara hizmet etmektedir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.