idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Serüvenin sonuna yaklaşmışken acaba kahramanların başına neler gelecek? Serinin son kitabı Yaralasar 4, dinmeyen aksiyonuyla okurları doyuracak. Okur; düğümlerin tek tek çözüldüğü, soru işaretlerinin birer birer kalktığı kitapta maceranın sonuna gelindi. Gelin, Maral Atmaca'nın yazdığı serinin son kitabı olan Yaralasar 4'te okuyucuyu neler beklediğine bir bakalım.

 

"Yaralasar 4" adlı kitabı neden okumalısınız?

Ebeveyn kimisi için şans, kimisi için şanssızlık, kimisi içinse koca bir boşluk oluyor. Yetimhanede büyüyen ve reşit olduğu anda hayata atılan çocuklar, her zaman içindeki bu boşlukla yaşıyor. Belki de çocuklarını yurt müdürüne teslim ettikleri için ebeveynlerin içleri rahat oluyor ama her müdür yeteri kadar güvenilir midir? Yaralasar serisinde ailesi tarafından küçük yaşlarda çeşitli nedenlerle yetimhaneye terk edilmiş otuz çocuk, bir gece yarasa şeklindeki bir mühürle damgalanıyor ve Damgacı'yı sadece çocuklardan Sedef görüyor. O gece Sedef yurttan kaçıyor ve sokakta kalmaya karar veriyor. Ancak yaşanan delişmeler Sedef'in tüm planlarını altüst ediyor. Yaralasar 4 adlı kitap; macera, gizem, gerilim, aksiyon, romantizm ve dram gibi birçok türden birer parça bulundurarak her kitapseverin ilgisini çekmeyi başarıyor. Serinin son kitabında Damgacı'nın sonu gelmek üzere olsa da Sedef'in sorunu sadece Damgacı'yla sınırlı kalmıyor. Geçmişte halledemediği meseleleri bitirmesi gereken Sedef; şimdiye kadar biriken sözlerini söylemek, kaybettiği savaşların rövanşını almak istiyor. Artık tek başına olduğu için her şeyi kendi başına yapmak zorunda kalıyor. Hayat, her zamanki gibi genç kızın planlarını gerçekleştirmesine yardımcı olmuyor. Şimdi iyi ya da kötü bir son onu bekliyor. Sedef için her şeyin sonuna gelirken bu seriye veda edeceğini bilen okuyucu, bir sonun hüznünü yaşayacak.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Dört kitaptan oluşan Yaralasar serisi yazar tarafından ilk olarak popüler bir kitap yazma uygulamasında yayımlanır. Okurları tarafından beğeniyle takip edilen seri, Ephesus Yayınları tarafından kitap haline getirilir. 400 sayfadan oluşan serinin son kitabı Yaralasar 4 ilk kez 2021 yılında basılır. Bir kitap eleştirme ve yorumlama platformunda Yaralasar 4, 2021 yılında en çok okunan kitaplar arasında ilk 50'de yer alır. Aynı platformda, kitabın yazarı Maral Atmaca da 2021 yılında en çok okunan yazarlar arasında birinciliğe layık görülür.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Yazar Maral Atmaca'nın kaleme aldığı Yaralasar 4 adlı eseri okumadan önce serinin önceki kitapları olan YaralasarYaralasar 2Yaralasar 3 kitaplarına bakabilir, yazarın Yaralasar 4 kitabını okuduktan sonra Ötanazi Okulu adlı kitabına da göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.