idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kadir, yaşadığı her olayda hayatı yeniden sorguluyordu. Bir gün kulübün kapısında durup dururken vicdanı sızladı. Kaybedip gidenin içindeki acı yüzüne işlemişti. Onu tanıyordu. Çocukları vardı, biliyordu. İyi kazanan bir esnafın burada ne işi vardı?
Kadir adamın ardından bakarken, babasının mesleğini, evinde yediği tek bir lokma ekmeği bile düşündü. Farkında olmadan içindeki yargıç onu pis bir aşağılık duygusuna sokmuştu. Kadir o gün kulübün merdivenlerinde bir karar verdi. O, bu işi yapmayacaktı.
….
Ömür, Kadir'i bir süre daha merdivenlerde içindeki yargıçla yalnız bıraktı. Kendisini uzunca bir düşün denizine saldı. Yamyam’ın derisini yüzdüğü o küçücük mekânda ve sabahın beşinde…  Kadir adamın arkasından bakarken, Ömür'ün elinde usunun bıçağı, adamın bıraktığı boşluğa kondu ve durdu. Kadir'e bakıp kendi kendine konuştu, 'Her işin kendi içinde bir ahlakı vardır. Vakti gelince nasılsa öğrenirsin!”
“Yamyam” merdivenleri geriye doğru ağır ve yorgun adımlarla çıkarken, “Avcısı” da onu seyrediyordu. 

***

Gerçek olaylardan esinlenerek kurgulanan hikâye, şehir kulübünde çalışan babasına hayran Kadir'in, büyüdükçe ekmek parası kazanmanın ahlakını sorguladığı iç dünyasını yansıtırken, öte yandan bir mesleğin inceliklerini ele alış şekliyle de bir döneme ışık tutuyor. Yıllar sonra yolları kesişen Ömür’ün gözünden ise bu tanıdık hikâye, güçlü ve güçsüzlerin dünyasını anlatan bir “av ve avcı” yolculuğuna dönüşüyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.