idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bir olayı ya da durumu yaşamak değil, ele alınan olaya doğru yönden bakıp uygun bir üslupla aktarmak önemlidir. Çok ilginç bir vaka, soğuk ve kuru bir dille ele alınırsa etkisiz kalabilir. Hayatın içinden bir yaşanmışlık, sıcacık ve samimi bir edebi üslupla aktarılırsa oldukça sarsıcı mahiyet kazanabilir.

Yazar Zekeriya Çakabey'in hikâyelerinde bu özellik ön plana çıkıyor. Neyi, nasıl anlatması gerektiğinin farkına varmış bir kalem erbabıyla karşı karşıyayız. Yerel ögelerin dozunda kullanımıyla evrensel hakikatleri imleyen bu kitapta Patolojideki Işık, Şüphe, Ücreti Neyse Verelim Doktor, Sevgi Süzmesi, O Yıllar, Küçük Dokunuşlar, Holta Finiş, Niye Çıkmaz Bu Meret, Hocadaki Dilemma, Renkli Elbiseler İçinde Düğüne Gelir Gibi isimlerinde sıcacık on hikâye yer alıyor.

Yazar Zekeriya Çakabey’in derdi, ele aldığı konuları yüzeysel bir biçimde anlatmak değil. Aktardığı olayların arka planındaki duygu yoğunluklarını ve ruhsal gelgitleri vurgulamak istiyor. Bu hedefini de layığıyla başarıyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.