Benzer Ürünler
Yağmur. Zehir. Patlayıcılar. İntikam. Suikastçı ronin Ogami İtto ile can düşmanı Retsudo'nun son karşılaşmaları, bunların hepsinin harmanlandığı bir karışımdı adeta. Sağanak yağışlar yüzünden Edo'yu sel götürürken Retsudo ve kana susamış Yagyu ordusu, taşmaya yüz tutmuş Hetcho Nehri'nin kıyısına akın ediyordu çünkü yüklü miktarda patlayıcının, intikam peşinde koşan samuray Ogami'nin eline geçmesini istemiyorlardı. Bu sırada kurnaz zehirci, Edo'yu sel altında bırakarak her iki taraftan da kurtulmanın planlarını yapıyordu!
Aralarındaki husumeti bir kenara bırakan Ogami ve Retsuda, Edo'nun sular altında kalmasını önlemek için omuz omuza savaşmaya başladı. Aynı sırada Ogami'nin oğlu Daigoro ise tek başına gezinip hayatta kalma mücadelesi verirken, bir yandan da babasını bulmaya çalışıyordu. Yaklaşan korkunç sel ise, karşısında çıkacak her şeyi yıkıp geçmeye kararlıydı!
(Tanıtım Bülteninden)
Katkıda Bulunanlar
Çevirmen:Emre Yavuzer
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
