idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

2005 yılı ortalarında yayın hayatına amatör bir ruhla başlayan "yaklasansaat.com" bugün 2011 yılı itibariyle olgunluk-ustalık ve adanmışlık ruhuyla yayınını sürdürmekte; tüm alanlardaki bilimsel araştırmalarını kitaba çevirmenin heyecanını yaşamaktadır.

Bugün insanlık, olumlu ve olumsuz tüm gelişmelerde maksimum ve minimum çizmekte; bir taraftan bilim-teknolojide zirveye tırmanırken, diğer taraftan ahlaki çürümenin ve şeytanlaşmanın en derin çukuruna yuvarlanmaktadır.

Canlılar, hayvanlar ve insanlar üzerinde yapılan bilimsel çalışmalar; insanın gen haritasının çıkarılması, hücre üzerindeki çalışmalar, organ geliştirmeye ve tedaviye yönelik kök hücre çalışmaları ve başka alanlardaki çalışmalar, bir taraftan insanoğlunu cennetin kapılarına yaklaştırırken; diğer yandan "ölümsüzlük", "mükemmel insan" hayallerine sevk etmekte ve "insanı tanrılaştırma şeytani yalanları"nın tuzağına düşürmektedir.

Böyle bir dünyada yayıncılığın, internetin; nasıl bir propaganda ve beyin kontrolü aracı olacağı gayet açıktır. Bir taraftan "pozitif bilgi" hızla artar ve yayılırken; diğer yandan "negatif bilgi"; internet kültürü, bilgi kirliliği, şeytani aldatma ve yanıltmalar; evrensel İblis kökenli New Age (Yeni Çağ) tarikatları ve kültürü, insanlığı ahtapot gibi sarmaktadır. Özellikle negatif anlamda "internet kültürü"; olumlu cüzi faydalarının yanında, insan ruhunu ve fıtratını öldüren zehirleriyle; ferdi ve toplumsal bunalımları, cinneti, bencilleşmeyi, cinsel sapkınlıkları, vampirleşmeyi, amaçsız isyan ve asileşmeyi, "küresel İblis-Deccal devriminin ölümcül sonuçları"nı hazırlamaktadır.

"Bilgi kirliliği"; tüm gerçek kırıntılarını, alevli rüzgarında savurmakta; insanlık, özellikle gençlik, "gerçeğin ışık kırıntıları"ndan bile mahrum olmakta; ışıksız, fenersiz ve fersiz kalmakta; düşmanın karşısında teslim olmaya can atan "iradesizler ordusu"nu andırmaktadır.

İşte böyle bir zamanda ve çağda "yaklaşansaat.com", Sonsuz Yüce'nin nuru olan "Kur'an'ın Işığı"nı karanlığa tutmuş; "gerçek bilgi"nin, ilmin, "fıtrat"ın ve "doğru"nun yansıtıcısı olmuş; zulumatı (karanlığı) yarıp geçmiştir. Amatör bir ruhla ve adanmışlıkla yoluna devam eden "Sitemiz"; bugün dünyayı bu hale getiren "hegomanlar"ın arkasında duran "İblis ve ordusu"na doğrudan savaş açmıştır. Bu savaş; Sonsuz Yüce Rabb'imizin yardımı ve lütfuyla "Yaklaşan Saat"in sonuna kadar devam edecektir.

"Hegoman güçler"in bilinçli olarak geliştirdiği bu "Gerçek"le "Batıl"ı alt-üst eden "enigmatik şeytani çağın zihinsel kaosu"nda; "yaklaşansaat.com", Gerçek İslam'ın, insanlığın-fıtratın, ilmin ve ilmi araştırmaların adresi ve sesi olmuştur. Yaklaşansaat Sitesi, gerçeğe susamışların, kirli bilgi ve propagandalardan arınmak isteyenlerin ışığı ve yol göstericisi olmuştur ve olmaya da devam edecektir.

Bu nedenledir ki Yaklaşansaat Sitesi'nce yapılan Kur'an merkezli ilmi araştırmaların; kayda geçmesi, tarihe not düşmesi amacımızdır. Yoksa ne Sitemiz yoluyla ne de yayınlanacak kitaplardan para kazanmak, bizim amacımız olamaz. İslam'ın bu konudaki temel prensibi, peygamberlerin diliyle Kur'an'ın şu sözüdür: "Ben sizden bir ücret istemiyorum, benim ücretim Allah'tandır."



Sayfa Sayısı: 456

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Tuva Tekstil

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.