Yabancı Dil Olarak Arapça Öğretimi - Kökenleri Gelişmeler ve Güncel Yönelimler Andrea Facchin
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
Yazar
Andrea FacchinBenzer Ürünler
Bu çalışma, Arap dünyasında 1958-2018 yılları arasında Yabancı Dil Olarak Arapça Öğretimi (YDAÖ) adlı disiplinin doğuşunu, gösterdiği gelişmeleri ve güncel yönelimlerini ele almaktadır. Amacı, disiplinin başlangıcından günümüze kadar sergilediği gelişim konusunda tarihsel bir genel bakış sunmaktır. Ağırlıklı olarak son 60 yıla odaklanılsa da okuyucunun günümüz eğilimlerinin tarihsel bağlamlarını anlamasını sağlamak için önceki dönemin genel bir analizi de yapılmıştır. En etkili uzman, akademisyen, yazar ve eğitimcilerle disiplinin gelişimine katkıda bulunmuş önemli eserlerin tümü değerlendirilmiştir. Etkinliklerin merkez üssü olarak kabul edilen YDAÖ enstitülerine ve uzman ve akademisyenlerin aynı masa etrafında toplanarak YDAÖ alanında kullanılan yaklaşım, eğilim ve yöntemleri tartışmalarına olanak sağlayan önemli toplantılara özel önem verilmiştir. Tüm bu özellikler, son zamanlarda Orta Doğu bölgesini etkileyen önemli sosyopolitik değişikliklerin anlatımıyla zenginleştirilmiş, türünün ilk örneği olan kapsamlı bir çalışmada bir araya getirilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.