idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sizi Kore müzik dünyasının içine çekecek olan romantizm dolu bir romana ne dersiniz? Xoxo, hedefi prestijli bir müzik konservatuvarına girmek olan yetenekli Jenny ile amcasının Los Angeles'taki barında tanıştığı gizemli bir yabancı olan Jaewoo'yu konu alıyor. Gelin, Axie Oh’un sizi zengin bir müzik kültürü ve romantizm dolu bir yolculuğa çıkaracağı Xoxo’yu daha yakından inceleyelim.

 

“Xoxo” adlı kitabı neden okumalısınız?

Romanın yazarı Axie Oh sizi büyüleyici Kore kültürünü keşfetmeye davet ediyor. Yazar romanında geniş ve zengin bir karakter kadrosu sunuyor. Romanın ana kahramanı olan Jenny'nin tek bir amacı var, prestijli bir müzik konservatuvarına girmek. Bir karaoke barında tüm planlarını alt üst edebilecek güçteki gizemli ve yakışıklı Jaewoo ile tanışıyor. Bolca dans, eğlence ve kahkahayla geçen bir gecenin ardından Jaewoo ortadan kayboluyor. Daha sonra Jenny ve annesi beklenmedik bir şekilde Jenny'nin hasta büyükannesine daha yakın olmak için Güney Kore'ye taşınmak zorunda kalıyor. Ama o da ne? Birlikte büyülü bir gece geçirdiği çocuğun şehirdeki en prestijli sanat akademisine onunla birlikte gittiğini öğreniyor! Ama küçük bir detay daha var. Görünüşe göre Jaewoo hem Kore'nin hem de dünyanın en önde gelen K-Pop gurubu olan Xoxo'nun en popüler üyelerinden biri! Tüm bunlar yetmezmiş gibi herhangi bir skandal, grubun şöhretine zarar vermesin diye gruptakilerin bir ilişki yaşaması kesinlikle yasak. Ancak Jenny ve Jaewoo arasında kıvılcımlar tekrar uçuştuğunda sorumlulukları ve kendi arzuları arasındaki ince çizgiye ulaşıyorlar. Peki, ya bu çizgiyi aşarlarsa? Okuyucu ikilinin aşkları için hayallerinin ne kadarını riske atmaya istekli olduğuna karar vermesine tanıklık ediyor. Axie Oh’un romanını kaleme alırken kullandığı başarılı betimlemeler sayesinde okuyucu Jenny'le birlikte Seul’un sokaklarında gezdiği ve şehri keşfettiği hissine kapılıyor. Yazarın eğlenceli ve heyecan dolu üslubu okuyucuya benzersiz bir okuma deneyimi yaşatıyor. Sayfaları buram buram romantizm kokan Xoxo, romantik türde eserler okumayı sevenlerin kütüphanesinde mutlaka bulunması gereken bir roman.

 

Kitap hakkında diğer bilgiler

Axie Oh’un New York Times'ın en çok satan yazarları arasında yer aldığını biliyor muydunuz? Toplam 296 sayfadan oluşan ve orijinal ismi “Xoxo” olan roman, 2022 yılında Artemis Yayınları etiketiyle Türkiye’de okuyucuyla buluşturulur. Romanın Türkçeye tercümesini ise Melda Dinçer üstlenir. Sevimli ve neşeli Kore dizilerini izliyor hissine kapılacağınız bu romanı çok seveceğinizi düşünüyoruz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Benzer konularda kaleme alınan Filmlerden Daha Güzel, Ya Hiç Tanışmasaydık, Tatlı Karmaşa, İspanyol Aşk Aldatmacası, Malibu'da Son Parti ve Bir Yaz Boyunca isimli romanları inceleyebilir, dilerseniz onları listenize ekleyebilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Axie Oh
Çevirmen:Melda Dinçer

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.