idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Maksimum 185 AW Emiş Gücü

Çok yüzeyli Fırça Başlığı

Dolaşmayı Önleyen Teknoloji

Akıllı Emiş Gücü Ayarı

Yüksek kapasiteli Lityum-İyon Polimer Pil

 

Xiaomi Elektrikli El Süpürgesi G11, hem daha yüksek hıza hem de daha uzun kullanım ömrüne sahip en yeni yüksek performanslı DC fırçasız motorla donatılmıştır.

Önceki nesle göre %23 daha fazla olan 185 AW maksimum emiş gücüyle daha güçlü temizlik yapabilir.

Çok Yüzeyli Fırça Başlığı Her Tür Döşemeyle Kolayca Başa Çıkar Yeni geliştirilmiş fırça başlığı sayesinde elektrikli el süpürgesi, ahşap döşeme ve halılar dahil evdeki çeşitli zeminleri daha etkili ve kolay bir şekilde temizleyebilir.

Dolaşmayı Önleyen Teknolojiyle Dolaşan Halı Tüylerine Veda Edin.

Döner fırça, döner fırçaya dolaşan halı tüylerini otomatik olarak kesen ancak zeminlerinize veya halılarınıza zarar vermeyen güvenli üç bölümlü bıçaklarla donatılmıştır.

Yüksek Enerji Yoğunluklu Lityum İyon Polimer Pil Hücreleri 60 Dakikalık Pil Ömrü sağlar ve Büyük Evlerin Temizlenmesini Kolaylaştırır.

Baştan aşağı yenilenen lityum iyon polimer pil hücreleri çok daha güvenli ve daha dengeli bir performans sunar ve uzun pil ömrü sizi süpürgeyi sık sık şarj etme zahmetinden kurtarır.

Kızılötesi Parçacık Sensörü Toz Seviyesini Algılayarak Emme Gücü Çıkışını Ayarlar Elektrikli el süpürgesi, Otomatik Moddayken kızılötesi parçacık sensörü yoluyla emiş gücünü akıllı bir şekilde ayarlayabilir.

Uygulanan emiş gücü, algılanan toz miktarına göre belirlenir.

Bu, temizlik verimliliğini artırabilir ve pilin kullanım ömrünü uzatabilir.

Hızını Çeşitli Döşemelere Göre Otomatik Olarak Ayarlar Elektrikli el süpürgesi, Otomatik Moddayken sensör verilerine göre hızını ayarlayabilir.

Uzun tüylü halılar gibi temizlenmesi zor yüzeylerle karşılaştığında, temizleme verimliliğini artırmak için motor hızını otomatik olarak artırır.

Değiştirilebilir Pil Tasarımı Beklemeden Sürekli Temizlik İmkanı Sunar Elektrikli el süpürgesi, yüksek kapasiteli pilinin yanında hızlı pil değiştirme imkanı da sunar.

Değiştirilebilir pil, pil bittiğinde beklemeye gerek kalmadan temizleme süresini anında iki katına çıkarmanızı sağlar.

Çift Katmanlı ve Çok Konili Sistem Tozları Havadan Ayırır ve Güçlü Emiş Sağlar Çift katmanlı ve çoklu koni tasarımlı elektrikli el süpürgesi, görünmez parçacıkları havadan ayırmak ve toz bölmesine göndermek için filtre düzeneğinin iç boşluğunu tamamen kullanır.

Bu, filtrenin tıkanmasını etkili bir şekilde önler, elektrikli süpürgenin emiş gücünü korur ve motorun daha uzun süre çalışmasına yardımcı olur.

%99,5 Filtre Verimliliği Daha Temiz Hava Sağlar ve Yaşamınıza Sağlık Katar İçinde yaşadığımız çevrede yalnızca çok miktarda toz değil, sağlığımızı olumsuz etkileyen çeşitli alerjenler de mevcuttur.

Çok katmanlı filtrelemeye sahip elektrikli el süpürgesi, 0,3 mikrona kadar küçük çeşitli alerjenleri %99,5'e varan başarı oranıyla etkili bir şekilde filtreler.

G11 bu gücüyle yaşamınıza sağlık katacak.

Etkileşimli LCD Ekran Gerçek Zamanlı Çalışma Durumunu Öğrenmenize Yardımcı Olur Etkileşimli LCD ekran 3 emiş modu, pil seviyesi ve hata uyarıları gibi bilgiler sağlayabilir.

Elektrikli el süpürgesinin durumunu her zaman takip etmenize yardımcı olarak, elektrikli el süpürgesinin kullanımını daha da kolaylaştırır.

Boşaltması Kolay Toz Bölmesi Ellerinizi Temiz TutarTozun boşaltılması için toz bölmesini çıkarmak üzere toz çıkarma düğmesine basmanız yeterlidir.

Tek elle kolayca tutabileceğiniz toz bölmesiyle elleriniz temiz kalır.

Kilitleme Düğmesi Tasarımı Parmaklarınızı Serbest Bırakarak Temizliği Kolaylaştırır Elektrikli el süpürgesini geçerli emiş modunda tutmak için kilitleme düğmesine bir kez hafifçe basın.

Temizlik sırasında parmaklarınızı ve kendinizi serbest bırakın.

Otomatik Elektrostatik Deşarj Tasarımı Statik Elektriği Ortadan Kaldırır ve Tozun Toz Bölmesine Yapışmasını Önler Sapın orta kısmı, elektrikli el süpürgesindeki herhangi bir statik elektriği etkili bir şekilde nötr hale getirebilen, kullanıcıya temas edebilecek kıvılcımları ortadan kaldırabilen ve tozun toz bölmesine yapışmasını önleyen bir statik boşaltma cihazıyla donatılmıştır.

Halı Tüyü Dolaşmasını Önleyen Elektrikli Fırça Uzun fırça kılları sayesinde fırça başlığı daha etkili temizlik sağlar.

Ayrıca, üzerindeki dolaşmış halı tüylerini otomatik olarak keserek sizi endişeden kurtarır.

Elektrikli Akar Fırçası Yüksek hızlı döner fırça kumaş yüzeyine çarpar ve güçlü emiş gücü ile akarları çıkarır.

Fırça Başlığı Başlık üzerindeki yumuşak fırça kılları, nesnenin yüzeyindeki tozu hızlıca alır.

Dar Alan Başlığı Boşlukları ve dar alanları temizlemek için özel olarak tasarlanmış küçük ve benzersiz bir boyuta sahiptir.

2'si 1 arada Şarj ve Saklama Yuvası Kolay Saklama Olanağı Sağlar ve Aynı Anda İki Pili Şarj Eder2'si 1 arada şarj ve saklama yuvası sadece fırçaları ve başlıkları depolamakla kalmaz, aynı zamanda yedek pili de şarj edebilir.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.