idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Redmi Watch 2 Lite

Fitness yolculuğunuza hemen başlayın

 

Yüksek Çözünürlüklü Ve Renkli Ekranıyla Daha Fazla Ayrıntı

Önceki Mi Watch Lite modeline kıyasla %10 daha yüksek ekran-gövde oranı. Daha iyi görsel ve dokunmatik kontrol deneyimi.

 

Kompakt tasarımBirden fazla renk seçeneğiSaat çerçevesi için üç renk ve saat kayışı için üç renk Stiller arasında geçiş yapın

 

100+ egzersiz moduEgzersizlerinizi bir uzman gibi takip edinFitness hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacak HIIT ve Yoga dahil olmak üzere 17 profesyonel mod. Size daha fazla seçenek sunan 100 uzun egzersiz modu.

 

Yüksek hassasiyetli GPS çipiDört ana global konumlandırma sistemini desteklerYerleşik GNSS yonga seti, daha hassas konum izleme için iyileştirilmiş performansa sahiptir. Dört ana global konumlandırma sistemi (GPS, GLONASS, Galileo, BDS) desteklenir.

 

Kandaki Oksijen Seviyesi Ölçümü*Kandaki oksijen doygunluğu (SpO₂) seviyesi, kandaki oksijen miktarını belirtir. Dilediğiniz zaman bir SpO₂ ölçümü yaparak içinizin rahat etmesini sağlayın. Uyku esnasında sürekli SpO ölçümünü destekler.

 

Uyku İzleme

24 saat boyunca uykunuzu izler ve uyurken vücudunuzda neler olduğunu öğrenmenize yardımcı olmak için derin uyku, hafif uyku ve REM* aşamaları hakkında detaylı raporlar sunar.

 

24 Saat Boyunca Kalp Atış Hızı İzleme

Kalp atış hızınızı günde 24 saat boyunca izleyen yerleşik ve yüksek hassasiyetli PPG sensörü. Anormal bir kalp atış hızı tespit edildiğinde uyarı gönderir*.

 

Daha Fazla Sağlıklı Seçenek

Stres Seviyesini İzlemeStres seviyesini sürekli olarak izleme özelliği, daha iyi bir iş-yaşam dengesi elde etmenize yardımcı olur.

 

Nefes Alma

Üç ayrı antrenman modu; nefesinizi daha iyi ayarlamanıza, rahatlamanıza ve stresten arınmanıza yardımcı olur

 

Kadın Sağlığı

Aylık regl dönemlerinizi kaydedin ve önceden faydalı hatırlatıcılar alın.

 

Tek Dokunuşla Erişilen Sağlık Verileri

Kalp hızınızı, antrenmanlarınızı, uyku durumunuzu ve diğer sağlık verilerini Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite uygulamasından* görüntüleyerek vücudunuzu daha iyi tanıyın. Strava ile veri senkronizasyonunu destekler; böylece antrenman başarılarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.