idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ritimlerin dünyasına girin Hafif, yarı kulak içi kulaklıklar | Yüksek çözünürlüklü ses kalitesi | Aramalar için çift mikrofonlu gürültü engelleme | 20 saatlik ekstra uzun pil ömrü

Yarı Kulak İçi Tasarım O Kadar Hafif Ve Rahatlar Ki, Kulağınızda Olduklarını Unutacaksınız

Her biri sadece 4,5 gram ağırlığında olan* Redmi'nin ilk yarı kulak içi kulaklıkları kulağınızın kıvrımlarına sıkıca oturur. Bu sayede rahatsızlık hissetmeden saatlerce müzik dinleyebilirsiniz.

Şık Ve Kompakt Şarj Kutusu Sade Ve Şık

Tamamen yeni kompakt şarj kutusu, daha iyi kavramanız için hem daha yumuşak ve yuvarlak kıvrımlar, hem de sert köşelerle tasarlandı.

Parlak yüzeyi, kutunun kolayca temizlenmesini sağlar.

Qualcomm Bluetooth Yonga Seti + Gelişmiş Ses Teknolojisi Kısaca Daha Üstün Bir Ses Kalitesi

Qualcomm QCC3040 Bluetooth yonga setiyle tamamen yeni Bluetooth 5.2 teknolojisiyle gelen Redmi Buds 3, benzersiz bir dinleme deneyimi için daha hızlı ve kararlı ses aktarım performansı sunar.

12 Mm Dinamik Sürücü Kaliteli Bir Dinleme Deneyimi İçin Kaliteli Donanım

Kompozit materyallerden üretilen 12 mm'lik geniş dinamik sürücümüzle daha detaylı seslerin tadını çıkarın.

Xiaomi Sound Lab tarafından uzmanlıkla kalibre edilen bu sürücü zengin bas tonları, net yüksek tonlar ve kararlı bir şekilde üstün ses kalitesi sunar.

Sesli Aramalar İçin Çift Mikrofonlu Gürültü Engelleme Söylenen Her Kelimeyi Duyuyorum

Redmi Buds 3'ün içindeki yüksek hassasiyetli çift mikrofon, Qualcomm cVc Yankı Önleme ve Gürültü Engelleme Teknolojisiyle birlikte ortam gürültüsünü dinamik olarak azaltır ve yankıları etkili bir şekilde en düşük seviyeye indirir. Bu sayede tüm sesli aramalarınızda berrak bir konuşmanın tadını çıkarabilirsiniz.

20 Saatlik Ekstra Uzun Pil Ömrü* 300 Fazla Parça Dinlemek İçin Yeterli Zamanınız Var

Redmi Buds 3, küçük ve hafif olmasına rağmen güçlü ve konforlu bir kulaklıktır. Tek bir şarjla 5 saate kadar pil ömrünün, şarj kutusuyla birlikte 20 saate kadar kullanımın tadını çıkarın. Rahatlayın ve müziğinize geri dönün. 10 dakikalık tek bir şarjla 1,5 saate kadar müziğin keyfine varın.

Toz ve suya karşı IP54 seviyesinde dayanıklılık

İhtiyacınız olduğunda işinize yarayan gelişmiş koruma özellikleri

Toz ve suya karşı IP54 seviyesinde dayanıklılık standartlarını (5. seviye toz geçirmezlik ve 4. seviye suya dayanıklılık) karşılayacak şekilde ustalıkla üretilen kulaklıklar, Redmi Buds 3'ü dökülmelere ve tere dayanıklı hale getirir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.