idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Tüm zamanların en iyi polisiye serilerinden biri…
 
İngiliz polisiyesinin usta ismi Colin Dexter’dan İngiliz polislerin en ünlüsü Başkomiser Morse’un maceraları…
 
Colin Dexter'ın gerçek İngiliz birasına, klasik müziğe, bulmacalara ve İngiliz edebiyatına âşık dedektifi Başkomiser Morse, ilk olarak 1975'te Woodstock'a Son Otobüs romanıyla okurlarla buluştu. Biraz aksi, bazen huysuz, kural tanımaz ancak tüm bunlara rağmen sempatik, son derece zeki, kültürlü, şefkatli ve adaletli bir karakter olan Başkomiser Morse, dürüst ve güvenilir yardımcısı Başpolis Lewis eşliğinde 13 roman boyunca kadim üniversite kenti Oxford'da cinayetleri ve gizemleri aydınlattı.
 
Başkomiser Morse serisi, klasik İngiliz polisiyesi geleneğine sıkı sıkıya bağlıdır ve muammalara düşkün Morse, bu geleneğin olmazsa olmazı centilmen dedektif karakterinin geç örneklerinden biridir. Colin Dexter'ın ustalıkla kaleme aldığı bu seri, kahramanımızın becerilerini test eden, birçok koldan desteklenen, güçlü, inandırıcı ve çözülmeyi bekleyen karmaşık hikâyeler, son derece doğal diyaloglar, tatmin edici sonuçlar ve ayakları yere basan, akılda kalıcı karakterler sunuyor. Woodstock'a Son Otobüs, mutlaka çıkmanız gereken bu eşsiz yolculuğun ilk adımı.
 
Başkomiser Morse serisi, İngiltere ve ABD'de çok satanlar listesinde yer aldı ve bugüne kadar birçok dile çevrildi. Seri, üç başarılı yapımla ekrana da uyarlandı: 1987-2000 yılları arasında ekrana gelen Inspector Morse, Morse'un güvenilir yardımcısını konu alan Lewis ve Morse'un polisliğe başladığı 1960'lı yıllara odaklanan Endeavour. İngiliz Polisiye Yazarlar Birliği'nin prestijli Gümüş ve Altın Hançer ödüllerine ikişer defa layık görülen, Colin Dexter'a polisiyeye katkılarından dolayı Cartier Elmas Hançer ödülünü kazandıran Başkomiser Morse serisi, polisiye tutkunlarının mutlaka okuması gerekenler arasında.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.