Sepette İndirim
612,74 TL696,30 TL
Benzer Ürünler
İkili Dinamik Parmak Rehabilitasyon Ateli PIP ve DIP eklem fleksiyon kontraktürleri deformitesi için bobin tasarımına sahip dinamik bir ateldir. Aktif fleksiyona izin verirken PIP ekleminde destekli ekstansiyonu korur ve olası bir fleksiyon deformitesi ile PIP eklemini etkileyen yumuşak doku yaralanması için kullanılabilir. Endikasyonlar PIP ve DIP eklem fleksiyonu için
PIP ve DIP ile ilgili yaralanmalarında
Cerrahi müdahale sonrası rehabilitasyonda
BEDEN PARMAK ÇEVRESİ(CM) S 4,5-5 M 5-6 L 6-7
PIP ve DIP ile ilgili yaralanmalarında
Cerrahi müdahale sonrası rehabilitasyonda
BEDEN PARMAK ÇEVRESİ(CM) S 4,5-5 M 5-6 L 6-7
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
696,30 TLSepette İndirim
612,74 TL