idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu eserde, Visual Studio’nun son sürümü olan 2019 sürümü, C# dili kullanılarak yenilikleri ile birlikte anlatılmıştır. Genel olarak Visual Studio .NET’i başlangıç seviyesindeki kullanıcıların anlayabileceği şekilde anlatılmaya çalışılmış, en temel konuların yanında okuyucuların orta seviyeye kadar kendini geliştirip ortalama düzeyde programlama ve Visual Studio kullanım bilgisine sahip olmalarını sağlayacak konulara da yer verilmiştir. Ayrıca bu konularla birlikte C# .NET programlama diline ait bir kısım yeni özelliklere de yer vermeye gayret edilmiştir.

Konu sıralaması, programcılık mantığının doğru yöntemlerle gelişimine katkıda bulunacak şekilde hazırlanmış, tamamı denenip çalıştırılmış olan örneklerle de desteklenerek okuyucuların konuları daha iyi kavraması hedeflenmiştir.

Visual Studio Geliştirme Ortamı

Windows Form Uygulamaları

Kod Yazmaya Giriş

Metotlar

Konsol Ekranı

Local Function

Sabitler ve Değişkenler

Class Yapısı

Operatörler

GitHub Kullanımı

Kontrol Yapıları

XAML Formlar

Döngüler

UWP (Universal Windows Apps)

Diziler ve Koleksiyonlar

Hata Denetimi

Formlar ve Kontroller

Diyalog Pencereleri

String İşlemleri

Matematiksel Metotlar

Tarih – Zaman Metotları

Tuple Deconstruction

Setup Hazırlama

ve daha fazlası…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.