idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

En basit anlatımıyla uzlaşma, alternatif bir uyuşmazlık çözme yöntemi olup taraflara ceza hukuku sınırları içerisinde olmak kaydıyla uyuşmazlıkların çözümüne imkân sağlayan, uyuşmazlığın klasik yargı yöntemleriyle çözümlenmesini amaçlayan ve modern ceza hukukunda gelişen bir kurumdur.

Uzlaşma ile taraflar arasında suçla bozulan toplumsal barış yeniden sağlanmış olacağından, yeni suçların işlenmesine engel olunacaktır. Uzlaşma kurumunda en önemli aktör uzlaştırmacılardır; bu anlamda uzlaşma kurumu uzlaştırmacıların çabalarıyla be başarılarıyla gelişecektir.

Bu eserde genel olarak uzlaşmacının amacı, uzlaşmanın yararları, uzlaşamamanın sakıncaları, uzlaşmanın toplumsal barışa olan katkıları, uzlaşma kapsamındaki suçların neler olduğu, uzlaşma kapsamındaki suçlarla ilgili uzlaştırmanın hangi şekillerde yapılması gerektiği, uzlaştırmacıların nitelikleri, uzlaşma teklif formu ve uzlaşma raporunun hazırlanması, uzlaşmaya egemen ilkeler, etik kurallar ve uzlaştırmacıların hangi müzakere yöntemlerini belirlemesi gerektiği uygulamalı olarak açıklanmış olup, uzlaştırmacılar için öneriler sunulmaktadır.

 

(Tanıtım Bülteninden)
 
 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.