idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (8)
  • Soru ve Cevap (0)

İş Bankası Kültür Yayınları Uykusu Gelmeyen Porsuk - Constanze Von Kitzing

Sizin de uyku öncesi rutininizde çocuğunuza kitap okumak var mı? O zaman Uykusu Gelmeyen Porsuk'la bu rutininizi renklendirebilirsiniz. Bir de uyku saati gelince bir anda enerji dolan bir çocuğunuz varsa bu kitap, yol gösterici bile olabilir! Çocukların kendilerini dışarıdan görüp bağ kurabilecekleri öykü, aynı zamanda yönlendirmeleri ile çocuklarınızı hikâyenin içine çekiyor. Uykusu Gelmeyen Porsuk'un neler anlattığına daha yakından bakalım.

 

"Uykusu Gelmeyen Porsuk" adlı kitabı neden okumalısınız?

Çocukların sorumluluk alabilmesi ve bu sorumlulukları yerine getirebilmesi, zaman ve sabır gerektiriyor. Çocuğa yaşından büyük sorumluluk verildiğinde o, bunun altından kalkamayarak strese girebiliyor. Dolayısıyla çocuklarınıza onun bilgi ve becerilerine göre sorumluluk vererek sabırla yerine getirmesini sağlayabilir, hayat boyu karşılarına çıkacak sorumlulukların üstesinden gelme yolunda onlara destek olabilirsiniz. Bazen ise çocuklar sorumluluklarını çok iyi bilseler de zaman zaman bu sorumlulukları yerine getirmek istemiyorlar. Oyun güzeldir ama oda toplamak değil veya gezmek iyidir ama dişleri fırçalamaya ne gerek var? Uykusu Gelmeyen Porsuk kitabının kahramanı Porsuk da tam olarak böyle biri. Bütün gün hoplayıp zıplayan, dışarıda vakit geçiren Porsuk; konu yemek yemek, odasını temizlemek ya da dişlerini fırçalamak olduğunda bir anda yorgun düşüyor ve uykusu geliyor. Bu sorumlulukları bir şekilde yerine getirdikten sonra da asıl uyku vaktinde bir anda enerjiyle doluyor ve uyumak istemiyor. Çocukların bağ kurabilecekleri kitap, sade anlatımı ve eğlenceli çizimleriyle onların dikkatini çekiyor. Özellikle 2 yaşından büyük çocuklara okuyabileceğiniz kitabı, basit anlatımı ve büyük yazı karakterleri ile okumayı yeni öğrenen çocuğunuz dahi rahatlıkla okuyabilir. 2 yaşından küçük çocuklar ise akıcı anlatımını dinlerken eğlenceli çizimlerini inceleyebilirler.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Uykusu Gelmeyen Porsuk, çocuklara sorumlulukları yerine getirmenin önemini göstermesi açısından önemli bir kitap. Üzerine düşenleri yapmamakta ısrarcı olan çocuklar, Uykusu Gelmeyen Porsuk ile başka çocukların da sorumlulukları olduğunu görerek yalnız olmadığını hisseder. Constanze Von Kitzing’in yazdığı, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları imzasıyla Leyla Çınar tarafından Türkçeye çevrilen kitap; 20 sayfalık bir empati öyküsü. 2-6 yaş arası çocuklar için uygun olan eser, hayvan figürleri üzerinden çocuklara hayvan sevgisi kazandırırken yardımlaşma ve iyilikseverlik gibi alt metinler içerir.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Bu kitabı sevdiyseniz ve çocuğunuz için yararlı olduğunu düşünüyorsanız serinin diğer iki kitabına da göz atabilirsiniz. Küçük yaralanmalarda teselli olmakta zorlanan çocuklarınız için Neyin Var Porsuk? ve inatçı minikleriniz için İnatçı Porsuk kitaplarına göz atabilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Constanze Von Kitzing
Çevirmen:Leyla Çınar

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.