idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Gelecek nesillere; sürekli tüketen, kendiyle ve çevresiyle uyumsuz bireylerin yaşadığı sorunlu bir dünya bırakmamak için daha dijital, daha hızlı ve daha akıllı teknolojiler kadar insanoğlunun fiziksel, psikolojik, biyokimyasal ve bilişsel gelişimini destekleyecek çalışmalara da odaklanmalıyız. İnanıyorum ki geçtiğimiz yüzyıllarda, modern bilim çağında, teknik ve teknoloji ile birlikte insanoğlunun öz gelişimine yatırım yapsaydık belki dünya bunca deneyimden sonra hâlâ bu kadar istikrarsız bir yer olmayacaktı. Benzersiz bir öğrenme yetisine sahip olan insanın gelişimi yerine teknolojiye, finansa, tüketime, reklam ve pazarlamaya odaklanıyor ve bütün enerjimizi buralara yönlendiriyoruz. Oysa yaşanılası bir dünyanın ilk ve en önemli koşulu ileri teknolojinin de ötesinde insanın öz gelişimidir. Açık ve uzaktan öğrenmenin felsefesi ve varlık nedeni tam da burada yatmaktadır. Açık ve uzaktan öğrenme yoluyla eğitimde fırsat eşitliği sağlamak, toplumun dezavantajlı gruplarına öğrenme olanakları sunmak ve nihayetinde teknolojiyi bir kaldıraç gibi kullanıp bir toplam toplum değeri olarak insanların öğrenme süreçlerini desteklemek amaçlanmalıdır.

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.