idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

"Ne dersiniz, toplum olarak yeni, yepyeni bir Üvey Anne imajına ve Üvey Anne kavramını yeniden tanımlamaya hazır mıyız?"

Pınar Çekirge ve Dr.Bahadır Bakım, bu kez Türkiye'de bir ilk olan bu çalışmada Üvey Anne Olgusu'nu psiko-sosyal dinamikleriyle ele alırken, aile içinde yaşanan duygusal travmaları, yaşanmışlıkları Türk Edebiyatı'ndan seçkin örneklerle aktarıyorlar. Aynı zamanda sizler için Üvey Anne/ Üvey Çocuk arasındaki bitmeyen hesaplaşmaya çözüm sağlayacak pratik öneriler, kolayca uygulanabilecek çözümler de sunuyorlar.

Kadınların VENÜS, Erkeklerin MARS'tan geldikleri söylenir hep. Peki ya üvey çocuklar, üvey anne / babalar hangi gezegenden çıkıp gelmişlerdir?

Eğer amansız yalnızlıklarla örülmüş, nefretle perçinlenmiş bir hayat istemiyorsak, sevgiyi karartmayalım ne olur. Dünyanın kimi çirkinliklerine kalkan ve mazeret edinmeyelim Üvey Anne Masalları'nı. O masalların, o söylencelerin nefretle kin arasında gidip gelen kan, irin dolu sarkaçlarından inme zamanı artık. O "kötünün kötüsü" masal kahramanları kalbimizi kuşatan zehirli bir sarmaşık gibi soluğumuzu kesmemeli bundan böyle.



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Opus Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Pınar Çekirge,Bahadır Bakım

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.