idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (24)
  • Soru ve Cevap (0)

Utangaç Ayı Monti

Utangaç Ayı Monti, okul öncesi çocuk eğitimi konusunda ebeveynler için yol gösterici ve keyifli bir eser. Hem çocuklara hem yetişkinlere hitap etmesi açısından önemli olan Utangaç Ayı Monti, çok meraklı ve utangaç bir ayının maceralarını konu alıyor ve çocukların dikkatini çekmeyi başarıyor. Bakalım patlak gözlü kurbağa, Monti'ye arkadaş edinmek için ihtiyacı olan şeyi söyleyecek mi? Monti, diğer hayvanlarla olan ilişkilerini nasıl düzeltecek? Çocuğunuz, Monti sayesinde sosyalleşmenin ve arkadaş edinmenin yollarını bulabilir. Aynı zamanda hayvanlar aleminde yer alan çeşitli türleri ve yaşam alanlarını keşfeder.

 

"Utangaç Ayı Monti" adlı kitabı neden okumalısınız?

Kitapta meraklı ama çok utangaç bir ayı olarak tasvir edilen Monti; dik bakışlarıyla kahvaltı yapan uğur böceği ailesini, yavrularını besleyen kuşu ve yuvasına girdiği porsuğu rahatsız ediyor. En sonunda tedirgin olan porsuk, istemeden kendisini gözetleyen Monti'yi görünce sinirleniyor. Bu durum Monti'yi çok üzüyor ve üzülerek gittiği su birikintisinde bir kurbağa ile karşılaşıyor. Kurbağa, Monti'nin çevreyi gizlice gözetlemesinin rahatsız edici bir davranış olduğunu empati yoluyla öğrenmesini sağlıyor ve ona öz güvenli olmasını sağlayacak öneriler sunuyor. Çocukların arkadaşlık ilişkilerini deneyimlediği ilk dönem olan okul öncesi döneminde çocuğunuzun yaşıtlarıyla kurduğu iletişim, onun kendisine olan güvenini inşa ediyor. Yeni girdiği bir ortamda sosyalleşmeyi deneyimleyerek öğrenen çocuğun utangaç bir tavır sergilemesi doğal olsa da bunun sürekli olması, çocuğun gelecekte kuracağı ilişkileri olumsuz etkiliyor. Bu kitabı okurken çocuğunuzu yargılamamayı öğrenebilirsiniz. Utangaç Ayı Monti, çocuğunuzun yaşamını yönlendirecek eğlenceli ve kısa bir hikâyeyi konu ediyor. İnsan ilişkilerinde yardımlaşmanın ve gülümsemenin önemini vurgulayan kitabın cümleleri, küçük yaştaki çocukların anlayabileceği düzeyde kurgulanıyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Utangaç Ayı Monti'nin 2017 yılında Waterstones Çocuk Kitapları Ödülü'ne aday olduğunu biliyor muydunuz? Ayrıca Türkiye İş Bankası Kültür Yayınlarından çıkan Utangaç Ayı Monti, Duncan Beedie'nin ilk resimli kitabı. Çizim yapmayı çok seven Beedie, kitabın çizimlerini de üstlenir. Renkli ve eğlenceli çizimleriyle çocukların beğenisini kazanmayı başaran yazar ve çizer Duncan Beedie, etkileyici görseller sunar. Aynı zamanda kitabın çocuklar tarafından anlaşılması için mesaj vermeyi kolaylaştıran büyük resimler kullanır. Eserin Türkçe çevirisini ise Ali Berktay yapar. Çizimleri ve sade anlatımıyla 4-8 yaş grubu çocuklar için uygun olan eser, 40 sayfadan oluşur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Utangaç Ayı Monti kitabını okuduktan sonra dilerseniz yazarın Türkçeye çevrilen bir diğer eseri olan Moli'nin Ay Yolculuğu isimli çocuk kitabını okuyabilirsiniz. Ayrıca yalnızlığı seven bir ayının tavşanlarla mücadelesini anlatan Ciara Flood'ın Şu Yaramaz Tavşanlar kitabına da göz atabilirsiniz.

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Duncan Beedie
Çevirmen:Ali Berktay

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.