idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)


Akılçelen Kitaplar, kişisel gelişim ve iş yaşamı kitaplarında yeni bir yaklaşımla okurlarının karşısına çıkıyor. Uzun süre çok satanlar listesinde yer almış ve yer almakta olan kitapları çizgi roman formatında okuyucuyla yeniden buluşturuyor. Dizinin ikinci kitabı, Dr. John Eliot'un Üstün Başarı: Üstün Başarılı İnsanların Sırları adlı çok satanlar kitabından çizgilere aktarıldı.

Dr. John Eliot, bu kitabında başarıya giden yolda hayatınızı nasıl yöneteceğinizin sırlarını anlatıyor. Üstün başarıya ulaşmış insanların hayat deneyimlerini paylaşıyor. Dr. Eliot'un, hayatta 'normal' olarak bir yere ulaşamazsınız diyerek, 'üstün başarı' iddiasını bu düşünce üzerine temellendiriyor ve soruyor: 'Yaptığınız işi 'normal' bir şekilde yaparak nasıl sıra dışı olabilirsiniz?' Hayatınızda 'normal' olanı hedefliyorsanız, bu kitap hiç size göre değil.

Eğer işinizde en iyisi olmak için sınırlarınızı zorlamayı göze alıyorsanız, yeteneklerinizi en üst düzeye taşımak istiyorsanız, insan zekâsının neler başarabileceğini ve bilimin, 'beynin milenyumu' olarak adlandırdığı döneme neden girmiş olduğumuzu merak ediyorsanız ve en önemlisi size 'mantıksız' ya da 'anormal' denmesini sorun etmiyorsanız, kitabı okumaya devam edebilirsiniz.
Mantıklı insan kendini dünyaya uydurur. Mantıksız insan ise dünyayı kendine uydurmak için çabalar. Dünyada tüm ilerleme mantıksız insana bağlıdır.
- George Bernard Shaw
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 72

Baskı Yılı: 2013


Dili: Türkçe
Yayınevi: Akılçelen Kitaplar

Katkıda Bulunanlar
Yazar:John Eliot
Çevirmen:Z. Çiğdem Ataman
Editör:Boğaç Erkan,Ebru Ersin,A. Gazi Vural
Çizer:Nathan Lueth

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.