idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu kitap kadın ve erkekte sık görülen idrar kaçırma, nörojenik ve non-nörojenik işeme bozuklukları ve kadında sık görülen pelvik organ sarkması gibi işlevsel Üroloji ve Kadın Ürolojisi alanının temel hastalıkları hakkında konuyla ilgilenen hekim ve sağlık çalışanlarını bilgilendirmeyi amaçlamaktadır.

Bu hastalıklarda etkin tanı ve tedavinin sağlanabilmesi ön şart olarak yeterli bir işeme fizyolojisi, alt üriner sistem/pelvis/pelvis içi organların işlevsel anatomisi/nörofarmakolojisi bilgisine sahip olmayı gerektirdiğinden bu kitapda bu konular ile ilgili bilgiler kolay anlaşılırv e görsel ağırlıklı olarak anlatılmıştır. Bu temel bilgilerin ardından İşlevsel Üroloji ve Kadın Ürolojisinin olmazsa olmazı ürodinamik değerlendirme yöntemlerinin yugulama prensipleri ve kullanım alanı Uluslararası Kontinans Derneği’nin en yeni terminoloji raporlarına sadık kalınarak ve özgün ürodinami grafikleri eşliğinde okuyucunun dikkatine sunulmuştur. Kitabın son kısmında ise pelvik organ sarkması, idrar kaçırma ve diğer sık görülen işeme bozuklukları yine özgün ürodinami ve tedavi görselleri eşliğinde anlatılmıştır. Okuyucuya bilgi ve deneyimlerin daha anlaşılır bir şekilde sunulması için kitap görsel ağırlıklı olarak hazırlanmış ve bu amaca ulaşabilmek için de özgün 167 şekil ve 71 tablo kullanılmıştır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.