idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Dünya gündeminden hiç düşmeyen Orta Doğu, siyasal yönden son derece duyarlı bir alan olma özelliğini tarih boyunca korumuştur ve hâlâ da korumaktadır. Bu duyarlılığını bir bakıma içinde barındırdığı etnik, dinî ve siyasal farklılıklara, son asırda petrol gibi doğal bir zenginliğin de eklenmesi, Orta Doğu'yu dünyanın en sıcak bölesi haline getirmiştir. İmparatorluklar çağının bitmesiyle, uluslararası politikada rol oynayan önemli aktörlerin etkisiyle bölgenin siyasi yapılanmasının yeniden oluş(turul)ması, 20. yüzyılın şekillenmesindeki en önemli olaylardan biri olmuştur. Bu bölge, 20. yüzyılda hem bölgesel çatışma ve çekişmelerin hem de büyük devletler arasında emperyal rekabetin yaşandığı en önemli coğrafyadır. İşte bu çalışma, 20. yüzyılın başından günümüze değin bölgede yaşanan bölgesel ve uluslararası rekabetin tarihî dinamiklerini anlatmaktadır.



Sayfa Sayısı: 367

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Barış Platin

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.