idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türkiye’de ulusalcı hümanizmanın doğurduğu seküler ve jakoben türk ve kürd siyasetinin Legal ve illegal örgütlerini anlatıyor.

Chp’den hdp’ye, dhkp-c’den pkk’ya kadar (bu ülkenin kutsal değer yargılarına bakışlarını okuyacaksınız)

Siyasi arenamızda tek partili dönemden günümüze kadar tebarüz etmiş legal ve illegal örgütlerin, Din, Dil, Ahlak ve Tarih perspektifinde; Demokrasi, Eğitim, Laiklik, Adalet, Hizmet, Basın, Kılık Kıyafet, İsraf ve Dış Politika bakışlarına bir pencere açıyor. Seküler Siyasetin ülkemizde kuruluşundan günümüze kadar zihniyet olarak yaşattığı tahribatları anlatıyor. Özünden kopan yabancılaşan değer yargılarına düşmanlaşanların yaşattığı ihanetleri gözler önüne seriyor. Birlik ve beraberlik içinde kurtarılan bu ülke coğrafyasında yaşayan milyonların nasıl ötekileştirildiklerini örnekleriyle hatırlatıyor. Demokrasiye karşı tahammülsüzlüğün nişanesi olarak darbeci vesayet anlayışına sığınan, jakoben anlayışın tahakkümüne vurgu yapıyor. Tek Parti döneminin CHP’sinin doğurduğu legal ve illegal Marksist, Leninist, Maoist ve Trockist örgütlerin tahrip ettikleri değerler sonucunda ortaya çıkan ırkçılık akımının ülkeye verdiği zararları anlatıyor. Öyle zararlar ki, sadece mala kastedilen ülkenin ekonomisine darbe vuran, bunun yanında on binlerce insan kaybına sebep olan bütün bunların yanında kutsal değer yargılarını tahrip eden terör örgütlerinin üremesinin nedenlerini bire bir anlatıyor. Özet olarak, Materyalist merkezli sistemin dayatılması ve Ulusalcı Hümanizmanın doğurduğu Seküler Siyasetin, bu ülkede temsilcisi konumunda bulunan CHP’den HDP’ye legal siyasal örgütlerden tutun, DHKP-C’den PKK’ya kadar illegal Türk ve Kürd orijinli terör örgütlerinin bir arşiv çalışması olarak okurlarıyla buluşuyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.