Türkiye ve Türkçenin Geleceği

Türkiye ve Türkçenin Geleceği Fahriye İpekçioğlu

Sepette İndirim
193,51 TL
199,50 TL
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Soru ve Cevap (0)


Kurtuluş Savaşımız bize okullarda bir kahramanlık destanı olarak öğretildi. O zaman Nâzım Hikmet ünlü Kuvayı Milliye Destanı'nda neden "ateşi ve ihaneti gördük" diye yazmış? Çünkü Kurtuluş Savaşımızda kahramanlar da vardı, korkaklar ve kaçaklar da. Kahramanlarımız, vatanseverlerimiz çoğunlukta olduğu için kazandık. Sonrasında da Mustafa Kemal'in devrimci iradesi egemen oldu.

Oysa şimdi Atatürk'ün devrimci anlayışından uzaklaştığımız ölçüde Atatürkçülük özünden uzaklaştı, demokrasi simsarları kendi ilkelerini halka benimseterek, cahil halkı oy peşinde koyun gibi güderek karşı devrimi oluşturdular, şimdi görevimiz halkı Atatürk'ün öngördüğü o devrimci ruha yeniden kavuşturmaktır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: İleri Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.