idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Dünyadaki ekonomik gelişmeler sonucunda sermaye, mal ve hizmet do­laşımında da hızlı gelişmeler yaşanmaktadır. Bu gelişmelere paralel olarak işletmelerin ülkelerarası finansal işbirlikteliği daha fazla oluşmaya başlamıştır. Bu durumda birbirlerini mali açıdan tanıma isteği kaçınılmaz olmuştur. Ülkelerin ticari kanunları, mevzuatlan ve uygulamalarının bir­birinden farklılık arzetmektedir. İş ortaklığına girmek isteyen farklı ülke­lerdeki işletmelerin finans uygulamalarındaki farklılıkları, sunduklan fi­nansal tablolarının anlaşılabilirliğini önemli ölçüde azaltmaktadır. Aynı zamanda karşılaştınlabilirlikte de zorluklar ortaya çıkmaktadır. Bu olum­suzlukların ortadan kaldırılabilmesi için finansal tabloların oluşturulma­sında kullanılan muhasebe uygulamalarında ortak dil kullanılmasını zo­runlu kılmaktadır. Bu ortak dilin oluşturulması için dünya genelinde yoğun çalışmalar yapılmıştır ve hala da yapılmaktadır. Küresel gelişmelere ayak uydurabilmek için, bir çok ülke yoğun çaba harcamaktadırlar. Bu ça­lışmalar sonucunda ilgilenen tüm ülkelerin kullanabileceği muhasebe standartları oluşturulmuş ve hala daha iyisini yapabilmek için yoğun ça­lışmalar devam etmektedir.

Ülkemizde de uluslararası muhasebe standartlanna uyum sağlamak için Türkiye Muhasebe Standartlan Kurulu oluşturulmuştur. Kurul ınuslara­rası Muhasebe Standartlarının (IAS) ve lliuslararası Finansal Raporlama Standartlarının (IFRS) yayınladığı standartları dilimize çevirerek yayın­lanmasını sağlamıştır ve halada sağlamaktadır. Böylece ülkemizde de bu standartlara uygun muhasebe işlemleri yapılarak çıkarılan finansal tablo­l􀅽rın karşılaştınlabilir ve anlaşılabilir özelliklere sahip olmaları sağlanma­,ya çaiışilmaktadır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.