idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türk Tarihi Araştırmaları, Türk tarihinin yazı öncesinden başlayıp günümüze kadar gelen serüvenini değişik açılardan ele alan çalışmalardan oluşmaktadır. Bu çalışma; Türk tarihinin ve kültürünün kaynağı kaya üzeri resimler (Pet roglifler) ve yazılar, Türk - Moğol akrabalığı, Kök Türk Devletleri Dönemi’n - de Oğuzlar, Oğuzname, Selçuklu öncesi Türkiye Türkleri ve Türkiye Türkçesi, Danişmendli Devleti, Osmanlı ailesinin kökleri, Ankara Savaşı, Haçlı Seferleri, Gagauz Türkleri tarihi, Peçenekler, Osmanlı Dönemi’nde Kosova’da eğitim ve öğretim, 1898-1903 yılları arasında Hakkâri’de eğitim ve öğretim, azınlık okulları, Türkiye’de Hun-Macar izleri, gibi konuları içermektedir. Ahmet Yesevi, Sarı Saltık Gazi, Danişmend Gazi, Çaka Bey, Kara Tekin Gazi, gibi Türk tarihinin önemli kişileri hakkında da araştırmalar yapılmıştır. Ayrıca; arşiv belgelerine dayalı olarak Türkiye-Avusturya eğitim ilişkileri, Türkiye-Polonya ilişkileri, Türk - Japon ilişkileri, üzerinde de durulmuştur. Atatürk’ün son Sivas ciyareti ve Geometri terimleri dersi, Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkışı konularına da yer verilmiştir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.