idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

TP-Link Archer AX10 AX 1500 Mbps Wi-Fi 6 Router AX1500 Wi-Fi 6 Router Archer AX10

Gelişmiş, Devrimci; Wi-Fi 6

Wi-Fi 6, hız ve toplam kapasitede büyük bir artış sağlar.

Tüm rahatsız edici titremeyi yavaşlatmak için en son Wi-Fi teknolojisini kullanır ve daha hızlı yüklenen ve daha fazla cihaz bağlanan ağın keyfini rahatlıkla çıkarırsınız.

Gigabit'in Ötesindeki Hız

En yeni 1024-QAM ve daha yüksek sembol oranı, yeni cihazların hızlarını Gigabit seviyesine yükseltmek için bir araya geliyor.

Telefonunuz veya dizüstü bilgisayarınız ile 1 Gbps Wi-Fi ağına bağlanın ve bir Ethernet kablosu takmakla karşılaştırılabilecek hızların keyfini çıkarın.

Çok daha Fazla Cihazı Bağlayın

Performansı düşürmeden daha fazla Wi-Fi cihazı ekleyin.

OFDMA, birden fazla cihazın aynı anda tek bir bant kullanmasına izin vererek, Wi-Fi'nizin aynı hız seviyesi Wi-Fi 5 yönlendiricisine kıyasla daha fazla cihaz taşıyabilmesini sağlar.

Daha Az Gecikme, Daha Eğlenceli

Wi-Fi 6, verileri etkili bir şekilde ileterek farklı uygulamaların tek bir yayını paylaşması ve gecikmeyi azaltması için veri paketlerini etkinleştirir.

Aynı anda farklı cihazlarda kusursuz video ve sesli sohbetlerin, daha iyi oyun hızlarının ve anlık video yüklemesinin keyfini çıkarın.

Üç Çekirdekli İşlemci

1,5 GHz üçlü çekirdekli CPU, büyük miktarda veri aktarımı ile başa çıkmak için çok büyük bir güç sağlar ve ağınızdaki gecikmeyi en aza indirir.

Çevrimiçi oynatma için oynat düğmesini tıkladığınızda anında yanıtın keyfini çıkarın ve çevrimiçi görüntülü sohbet için daha iyi kalite elde edin.

Genişletilmiş Kablosuz İletişim Kapsamı

Beamforming teknolojisi ve 4 yüksek kazançlı anten, evinizde güçlü, güvenilir Wi-Fi sinyali üretmek için bir araya gelerek her müşteri için sorunsuz ve istikrarlı bağlantılar sunar.

Gigabit Geniş Bant İnternet Erişimi

Tüm Gigabit Ethernet bağlantı noktaları, 1 Gbps'ye kadar geniş bant hızınızdan tam olarak yararlanmanıza olanak tanır.

Hızlı, güvenilir kablolu bağlantılar için PC'lerinizi, akıllı TV'lerinizi ve oyun konsollarınızı dört Gigabit Ethernet LAN bağlantı noktasından birine takın.

Kolay Kurulum ve Kullanım

Sezgisel Tether Uygulamasını veya güçlü web arayüzünü tercih edin, Archer AX10'unuzu dakikalar içinde ayarlayabilirsiniz.

Tether Uygulaması, herhangi bir Android veya iOS cihazından ağ ayarlarını yönetmenize olanak tanır.

Bugünün ve Yarının Akıllı Evlerine Hazır

Günümüzün evindeki artan cihaz sayısıyla, herkes tüm ürünlerinizi bir araya getirmenin daha akıllı ve daha kolay bir yolunu hak ediyor.

Gerçekten akıllı bir hayatın tadını çıkarmak için her şeyi sesli komutlarla kontrol etmek için Amaz-on Alexa'yı kullanın.

Uygunsuz içeriği engelleyin ve çevrimiçi geçirilen süreyi kısıtlayın

Güvenli bir VPN bağlantısıyla nerede olursanız olun evinizdeki dosyalara güvenle erişin

Gerektiğinde daha hızlı performans için cihazlara ve uygulamalara öncelik verin

TP-Link Archer AX10 AX 1500 Mbps Wi-Fi 6 Router Özellikleri

Anten Sayısı: 4

Port Sayısı: 4

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.