Bross Otomotiv Toyota için 10 Adet Ön Spoiler ve Izgara Tutucu Klips 90467 09185
Sepette İndirim
270,00 TL300,00 TL
Kargo Bilgileri
Standart Teslimat
18 Ağustos Pazartesi kargoda
Ürünün Kampanyaları
Önerilen Ürünler
Toyota Lexus HS 250h için 10 Adet Ön Spoiler ve Izgara Tutucu Klipsi 90467-09185. Kafa Çapı: 18mm Kök Uzunluğu: 10mm, 9mm Deliğe Sığar.
Uyumlu olduğu araçlar:
Toyota Lexus HS 250h ve Toyota Celica, Sequoia, Sienna ve 4-Runner.
OEM:
90467-09185
için yerli üretim hiç kullanılmamış yeni tamir parçalarıdır.
Ürünlerimiz, Kaliteli Yerli Üretim Yan Sanayii Ürünüdür, OEM Numaraları Sadece Referans İçindir.
Lütfen satın almadan önce kendi parçanızı bizim ürün resimleri ile kıyaslayınız.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
300,00 TLSepette İndirim
270,00 TL