idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)
Gelmiş geçmiş en iyi Amerikan yazarlardan biri kabul edilen Samuel Clemens, namı diğer Mark Twain okura keyif alacağı güvenli bir yolculuk sunuyor. 3,7 metre derinlikte Hannibal’ı özlemle anıyor, hastalıkla boğuştuğu geçmişin izlerini taşıyor, nehir tekneleriyle canlanıp renkli hayal gücünün denizinde kulaç atıyor. Mississippi Nehrinin manzarası eşliğinde sokaktan geçen, bankta oturup Journal’ını okuyan, pekâlâ sen, ben ve biz olabilecek insanların hem eğlenceli hem de sıradan hayatını anlatıyor.1 Nehir teknelerinde çalışan Samuel Clemens’in seçtiği mahlas Mark Twain eski bir denizcilik terimidir. 3,7 metre derinlik, yani yolculuk için güvenli anlamına gelmektedir. Hannibal doğumlu yazarın abisinin yerel gazetesi Journal adını taşımaktadır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.