idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

VERİMSİZ TOPLANTI TUZAĞINDA SIKIŞIP KALDINIZ MI?

Kurumsal toplantıların yaygın olarak zaman kaybı olduğu düşünülmektedir. Zamanı “asıl işin” yapılması için kullanmak daha iyi olacaktır. Ama böyle olmak zorunda da değil. Bu kitap, toplantıların aynı anda anlamlı, verimli ve hatta eğlenceli olabileceği önerisinde bulunmaktadır.
İş planlamasını ve yazılı iletişimi nasıl yeniden oluşturduysak, iş toplantılarını da aynı şekilde dijital çağa taşımamız gerekmektedir. Esnek, uzaktan ve birden çok zaman diliminde çalışan insanlarla dolu olan teknoloji açısından zengin bir dünyada, toplantıları yönetme şeklimiz 21. yüzyılın kurumsal gerçekliği ile örtüşmemektedir.

Bu kitap, iş toplantılarının yeniden oluşturulması hakkındadır. Her türlü örgüt içi görüşmeyi kolaylaştırmak ve güçlendirmek için tavsiyeler ve rehberlik sunmaktadır; bununla birlikte, çoğu yöneticinin takvimlerinin yüzde 50'sinden fazlasını dolduran resmi toplantılara odaklanmaktadır.

 “Çoğu yönetici gibi ben de uyanık olduğum saatlerin çoğunu toplantılarda geçiriyorum. Çalışma şeklimizi değiştiren teknoloji ile birlikte, nasıl bu toplantıları önemli hale getireceğimiz konusunda umutsuzca yeniden düşünmemiz gerekiyor. Bu kitabı daha etkili konuşmalara öncülük etmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum.”

National Equity Fund, CEO, Joe Hagan,

“Bu kitap, toplantılarla ilgili bir kitaptan çok daha fazlasıdır. Jim Ware işin nasıl geliştiği ve geleneksel toplantı uygulamalarımızın çoğuna meydan okumak için iç görüsünü kullandığı konusunda görüşlerini paylaştı. Bu kitap, zamanını anlamsız toplantılar için boşa harcayıp hüsrana uğrayan herkes - muhtemelen çoğumuz! – bu kitabı okumalıdır”.

FutureWork Forum, COO ve Future Work kitabının ortak yazarı Peter Thomson 
'Toplantılar çok zaman kaybına sebep olsa da o kadar çok potansiyel sunuyorlar ki, dikkati ve analizi hak ediyor. Jim Ware, gerçek toplantı dayanaklarını ele almak üzere rutin gündem belirlemenin ve zaman kontrolü sorunların ötesine geçer. Bu mutlaka okunması gereken bir kitaptır.”

Human Capital Source kurucusu ve The New HR Analytics yazarı Dr. Jac Fitz-Enz

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.