Standart Kablo Pabucu SKP-S 16mm² M8 (500 Adet)

Terminalsan Standart Kablo Pabucu SKP-S 16mm² M8 (500 Adet)

Sepette İndirim
87,90 TL
109,88 TL
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Soru ve Cevap (0)

Standart Kablo Pabucu-SKP-S 16mm M8 500 Adet

Standart Kablo Pabucu-SKP-S 16mm M8 500 Adet, profesyonel elektrik ve elektronik uygulamaları için tasarlanmış kaliteli kablo bağlantı elemanlarıdır. 500 adetlik ekonomik paket halinde sunulan bu pabuçlar, 16mm² kablo kesiti ve M8 vida çapı ile endüstriyel kullanım için idealdir.

Yüksek iletkenlik sağlayan bu kablo pabuçları, güvenilir elektrik bağlantıları oluşturmak için özel olarak üretilmiştir. Dayanıklı yapısı sayesinde zorlu ortam koşullarında bile uzun süreli performans sağlar.

Geniş kullanım alanına sahip standart kablo pabuçları serisi, endüstriyel tesisler, otomotiv uygulamaları ve elektrik panolarında güvenli bağlantılar için tercih edilmektedir.

Teknik Özellikler

Standart Kablo Pabucu-SKP-S 16mm M8 500 Adet ürününün detaylı teknik özellikleri aşağıda listelenmiştir.

  • Tip: Standart Kablo Pabucu (SKP-S)
  • Kablo Kesiti: 2.5mm²
  • Vida Çapı: M8
  • Adet: 500
  • Malzeme: Elektrolitik Bakır
  • Kaplama: Kalay
  • Kontak Direnci:

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.