idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Elizabeth Day başarısızlığa bakışımızı kökten değiştirdi.”
Stylist
 
Baştan söyleyelim: Bu bir başarısızlık kitabı. Kariyer çıkmazlarının, özgüven krizlerinin, kaygıların, kayıpların, ayrılıkların, sınav streslerinin, tüm çuvallamaların, tepetaklak olduğumuz anların kitabı. Başarısızlıklarımızı fark edip onlarla başa çıkma, onları kabul etme kitabı. Tam da yazarın dediği gibi ne yaparsak yapalım biliyoruz ki bir gün bir yerde “Başarısız olacağız. Bu kaçınılmaz. Mesele incelikle başarısız olup olamayacağımız ve bu deneyimden bir şeyler öğrenip öğrenemeyeceğimizdir.”
Tepetaklak: İşler Sarpa Sardığında Yapılacaklar Kılavuzu’nda Elizabeth Day, büyük başarı yakaladığı How To Fail With Elizabeth Day adlı podcast programına katılan konuklarıyla yaptıkları sohbetlerinden, kendi hayat deneyimlerinden, okurlarının ve dinleyicilerinin paylaştığı hikâyelerden biriktirdiklerini başarısızlık süzgecinden geçirip Başarısızlığın Yedi İlkesi’ni bizlerle buluşturuyor. Malcolm Gladwell, Alain de Botton, Phoebe Waller-Bridge, Lemn Sissay, Nigel Slater, Emeli Sandé, Meera Syal, Dame Kelly Holmes, Andrew Scott’un başarısızlıklarını paylaşıyor. Futbolculardan psikoterapistlere, politikacılardan pop yıldızlarına, oyunculardan yazarlara, pek çok insanın deneyimine kulak verirken en önemlisi kendinizi keşfedip kendi başarısızlıklarınızla yüzleşmenizi sağlıyor ve bunları başarıya dönüştürmenin yollarını öğretiyor.
“Dünün başarısızlıkları yarının deneyimleridir,” sözünü kendine düstur edinen bu kitabı okuduktan sonra asla aynı kişi olmayacaksınız.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Elizabeth Day
Çevirmen:Seda Peker

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.