idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ebülleys-i Semerkandi hazretleri bu eserinde buyuruyor ki:

'Allah Teala'nın rızası için değil başka niyetlerle amel işleyen kimsesin ameli, yorgunluk ve sıkıntı çekmekten başka bir şey değildir. O kimsenin ahirette amelinin karşılığı yoktur.

Gideceği yer de cehennemdir. Amellerini Allah Teala'nın rızası için işleyenlerin ise bu niyetleri, kendilerine kafi gelir. Hadis-i şerifte şöyle buyurmuştur: 'Nice oruç tutanlar vardır ki, tuttuğu orucun kendisine faydası açlık ve susuzluktur. Nice ibadet edenlere de ibadetlerinden yanlarına kalan; uykusuzluk ve zahmettir.'

Allahü tealanın rızası için değil de, 'gösterip' için 'desinler' için ibadet yapanın hali şu kimseye benzer ki, kesesine çakıl taşlarını doldurup, çarşıya çıkar, insanlar, dışarıdan kesesini dolu görünce kendisi ile 'Ne zengin adam' derler. O kimseye insanların böyle söylemelerinden başka hiçbir faide gelmez. Halbuki o çakıl taşları ile bir şey satın almak istese, kimse bir şey vermez.

Riya (gösteriş) için amel edenler ahirette hiçbir faide göremezler. O halde, işlediği amelin sevabını ahirette almak istiyen kimse, amelini riyasız olarak ihlas ile yapmalı sonra unutmalı, hatırlamamalıdır ki, amelini düşünüp grura kapılmasın. Bunun için ; 'Yapılan bir iyiliği muhafaza etmek onu yapmaktan daha zordur' denilmiştir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.