idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk ÖZTÜRK: “Bu kitapta Prof. Dr. Kerim Çınar, ilkokul, ortaokul zamanlarına giderek yer yerbizleri geçmişe götürmektedir. Kitabın içerisinde, geçmişin Buğday Pazarı’nı, tarihîinceliğimizin nişanesi gibi görünen kuş evlerini görmek bizi birbirinden farklıduygulara ve düşüncelere yöneltmektedir. Yazar, geçmişten bahsederken günümüzü deihmal etmemekte, özellikle günümüz Konya’sı için çok incelikli tespitlerde bulunmaktadır.”

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram SADE: “Değerli Hocamızın bu kitapla kaleme dökülen tecrübeleri, öğrendikleri veöğrettikleri ile zihinlerde oluşturacakları duygular, gençlerimiz üzerinde iz bırakacakniteliktedir. Kendisini tebrik ediyor, okuyucular üzerinde derin iz bırakacağı inancıile faydalı olmasını gönülden diliyorum.”

Prof. Dr. Hasan ŞENER: “Kerim Çınar, tüm nesillerin anlayabileceği bir dille ve anlatımla Konya ve çevresiüzerinden çok değerli bir eseri ortaya koymaktadır. Gerek sosyo-kültürel yaşamdeneyimi, gerek değerli bir mimar olarak çevre okumaları, gerekse akademisyenolarak analitik bakış açısı ile ilginç bir yazın denemesi yapmaktadır. Bu deneme, yerebağlı anılar, gözlemler, tespitler üzerinden evrensel değerlerin mesajlaştığı bir yazın dilinin gelişimini sağlamış gözüküyor.”

Yüksek Mimar Tahir ÖZPINAR: “Sevgili Kerim’in, kozasını kırıp yakalanamayan kelebek misali, gelenekten geleceğe, tarihî, sosyal ve kültürel konuları, anılarıyla harmanlayıp okuyucuya, özellikle de gençlere aktarması son derece önemlidir. Bu yazılarda, okuyucunun kendisini bulacağı kanaatindeyim.”

Mimar Muammer CANKURT: “Tekerleğin İzi’nde, evlere kapandığımız bu dönemde yaşadığımız şehri satırlararasında gezdik. Çoğu zaman önünden geçtiğimiz ancak farkına varmadığımızmekânların öncesini ve sonrasını, zaman zaman bizim kuşağın yaşadığı çocuklukve gençlik yıllarına yolculuklar yaptık… Yeri geldi Alaeddin Tepesi’nde çay içtik, biletalarak eski Konya Fuarı’nı gezdik… Yeri geldi Gar Aile Bahçesi’nde Bedia Akartürkdinledik. Eski otogarda yolcu uğurladık, hüzünlendik; yolcu karşıladık, sevindik…Bedestende bir seyyar satıcının da hepimiz gibi bir hikâyesinin olduğunu ve bizlerdeolumlu-olumsuz izler bırakan öğretmenlerimizi hatırlattığın için sonsuz teşekkürederim.”

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.