Tangle Teezer Wide Tooth Comb Purple Passion Geniş Ağızlı Saç Tarağı
43,97 TL X 36 Ay Alışveriş Kredisi Fırsatı
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
Renk
MorBenzer Ürünler
Tangle Teezer Wide Tooth Comb Purple Passion Geniş Ağızlı Saç Tarağı
Tangle Teezer Wide Tooth Comb lila ve siyah renk seçenekleriyle sunulan geniş dişli tarak, saçları hızla ve güvenle çözmek için tasarlanmış yenilikçi, çift taraflı bir taraktır. Yumuşak, yuvarlak uçlara sahip uzun, sağlam dişler, daha az çekişle saçta zahmetsizce kayar, dolaşıklığı açma sürecini hızlandırmaya ve kırılmayı azaltmaya yardımcı olur. Esnek iki katmanlı dişler, dökülen saçları ve inatçı düğümleri gidermeye yardımcı olmak için daha derin bir dolaşıklık sağlar ve deseninizin ortaya çıkmasını sağlar. Kullanımı kolay ve tutuşu rahat olan bu ürün aynı zamanda doğal bukleleri belirginleştirir.
Ürün Özellikleri
Tercihe göre ıslak, nemli veya kuru saçta kullanılabilir.
• Saçları önce bölümler halinde açmaya başlayın ve kökten uca kolayca fırçalayabilene kadar yukarı doğru ilerleyin.
• Serumlar, yağlar, saç kremleri vb. gibi ürünleri saça çekmek için kullanılabilir.
Kullanım Talimatı
- Kuru veya ıslak saçta kullanabilirsiniz, saç uçlarını ve düğümleri çözmek ve bakım ürünlerini ıslak saça dağıtmak için harikadır.
Neden Tercih Etmelisiniz?
Kompakt yapısı sayesinde seyahatlerde ve günlük kullanımda pratiklik sunar. Şık tasarımıyla da dikkat çeker.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.