idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Yapımcı firma 2K Games tarafından ilk olarak 2009 yılında ve sadece PC formatında satışa sunulan “Borderlands” isimli yapım, 13 Eylül tarihinde şimdi de serinin 3. oyununu  PlayStation formatında satışa sunuyor.

Tüm dünyada 33 milyondan fazla satmış olan yapım, çizgi film animasyonlarına benzer grafikleriyle göze çarpıyor. Oyun dünyasında en gerçekçi “Looter-Shooter” türü olan ve bu türün gelişmesinde birçok oyuna ilham veren (Destiny, Anthem ve Fortnite gibi…) yapımda, yüzbinlerce farklı silahı kullanarak yeni bir kargaşaya yol açan maceraya atılacaksınız.

Sınır dünyalarının en yenileri arasında düşmanlarınızın izini 4 farklı karakterden birisini seçerek sürecek ve zamanı geldiğinde onları elimine edeceksiniz. (Tamamıyla yeni karakter Vault Hunter dahil.)

Tamamıyla yenilenmiş yetenek ağacı ve kişiselleştirme özellikler sayesinde kendi karakterinizi özelleştirebileceksiniz. Çılgın düşmanları ele geçirmek, bir sürü ganimet toplamak ve evinizi galaksideki en acımasız liderlerden kurtarmak için ister tek kişilik, isterseniz de online olarak arkadaşlarınızla katılabileceksiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.